reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Cieszę się, że wątek jednak działa. Jutro mam polkowe, a 3 tygodnie temu lekarz powiedzial ze widzi 'bułeczkę', raczej dziewczynka ale nie na 100proc. Jutro sie mamy dowiedzieć.
Ja z zachcianek, odkąd wjechałam w drugi trymestr, to mam ciagle smaka na nabiał. Jak nie mam mleka w lodówce to chce mi się płakać. No i kawy mi się chce, piłam kilka razy latte, ale nie służy mi.
Z dolegliwości mam nieustannie zapalenie zatok- 3 dni smarkam i boli mnie głowa, 3 dni spokoju. W ten weekend mnie coś mocniejszego dopadlo i jest strasznie, ale walcze, zeby nic nie wziac, duzo pije, inhaluje i nagrzewam.
Co do ciążowych typowo spraw, to ja nadal nie czuje ruchów i możliwe, że z czymś je mylę, bo mąż mówi, że jak położy rękę to czuje a jak ucho to słyszy plumkanie, albo wręcz kopniaki. Ja sie natomiast nie potrafię skupić.

Dziewczyny, czy sa jakies rzetelne strony, na których można poczytać o racjonalnym wyposażeniu wyprawki na start? Jestem strasznie zagubiona, bo mam wrażenie, ze powoli powinnam zacząć zbierać, ale nie wiem od czego zaczać, a na szkołę rodzenia dopiero wybieram się od polowy stycznia...

reklama
Do góry