Brownie1992
Moderator
GotoweWidzę, że nie nie jestem na liście to możesz mi wpisać 22
Jeszcze komuś coś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GotoweWidzę, że nie nie jestem na liście to możesz mi wpisać 22
Dobrą kolacje na ciepło, jakiś owocek, herbatkę - esencja parzona 2 min. z cienkim plasterkiem cytryny bez skórki i łyżeczką mioduGotowe
Jeszcze komuś coś?
Jeszcze jaGotowe
Jeszcze komuś coś?
Cienki plasterek cytryny to ja łykam bez popityDobrą kolacje na ciepło, jakiś owocek, herbatkę - esencja parzona 2 min. z cienkim plasterkiem cytryny bez skórki i łyżeczką miodu
1. Gorszy sprzętKochane... ja na wizycie kontrolne prywatnej j w poniedziałek słyszałam serduszko, widziałam zarodek. Wczoraj poszłam do ginekologa z Medicover, bo chciałam mieć badania prenatalne i inne z ubezpieczenia które opłacam już od lat... Pani doktor powiedziała, że nic nie widać... że jest tylko "jakaś zmiana, ale ona nie wie co to". Czy to możliwe, że w poniedziałek było wszystko ok a w czwartek zniknęło? Nie mam krwawień czuję się ok...
Bez przesdyDobrą kolacje na ciepło, jakiś owocek, herbatkę - esencja parzona 2 min. z cienkim plasterkiem cytryny bez skórki i łyżeczką miodu
Według pierwszego USG wczoraj był 6+6, według miesiączki 8+6. Bhcg i przyrosty potwierdzają 6+6.1. Gorszy sprzęt
2. Gorszy humor pani doktor
Który masz tydzień?
Warzywa, owoce, kwaśne, mnie od wszystkiego odrzuciło... za to mięso mięso mogę jeść cały dzieńCienki plasterek cytryny to ja łykam bez popity