Melissa88
Fanka BB :)
np. https://www.youtube.com/@CzteryTrymestrypolecam jogę dla kobiet w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
np. https://www.youtube.com/@CzteryTrymestrypolecam jogę dla kobiet w ciąży
Przed ciążą jeździłam do pracy rowerem, czasem chodziłam biegać, ale teraz jestem takim klopsem, że wszędzie samochodem, zero ruchu. Wczoraj stanęłam przed lustrem i analizowalismy z mężem, czy to ciąża ludzka, czy spożywcza trochę jestem w szoku, że może już ten dzidziutek się pokazywać, ale no tak to wygląda
Gratulację za udaną wizytęHej
Mamy . Niby 6 tydzień wd USG.
Dużo dziś papierkologi.
Dowiedziałam się, że jestem za młoda na darmowe prenatalne tia a potem wyszło, że salve ma program nfz dla ciężarnych i w pewnych przypadkach mogą zrobić prenatalne jakieś "szczegółowe" - możliwe, że się zakwalfikujemy i będzie na nfz
ja zostałam z dwoma parami spodni... w inne się nie dopne...
dr mówi nie możliwe nie przytyłam
chłop mówi że gruba
i komu wierzyć?
w razie co ja priv robię i to koszt ok 400 zł wiec nie ma dramatu przy tych wszystkich innych kosztach (USG I trymestru + pappa)Hej
Mamy . Niby 6 tydzień wd USG.
Dużo dziś papierkologi.
Dowiedziałam się, że jestem za młoda na darmowe prenatalne tia a potem wyszło, że salve ma program nfz dla ciężarnych i w pewnych przypadkach mogą zrobić prenatalne jakieś "szczegółowe" - możliwe, że się zakwalfikujemy i będzie na nfz
ja zostałam z dwoma parami spodni... w inne się nie dopne...
dr mówi nie możliwe nie przytyłam
chłop mówi że gruba
i komu wierzyć?
Ojej dlatego ja co można chce na NFZ. Skoro i tak sporo na składki biorą co mc...no ja poki co za zlecone badania same zapłaciłam jakieś 1300 zł + każda wizyta 400