Ania_2400
Fanka BB :)
Ja kolejna mam 23.10 to możesz mi wrzucić, dziękujęKomuś coś jakies wizyty zaktualizować?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kolejna mam 23.10 to możesz mi wrzucić, dziękujęKomuś coś jakies wizyty zaktualizować?
Hej! Mojego krwiaka nie było widać i nagle się oczyścił. Myślałam, że to koniec Leżałam 3 dni w szpitalu i dziś synek ma prawie 11 miesięcy.Hej chciałam się z wami przywitać. Z om wychodzi że jestem 9+5 i termin na 3.05.2024 to moja druga ciąża jednak w pierwszej było mniej strachu i obaw.
Jestem świeżo po wizycie, na której oprócz na tą chwilę prawidłowo rozwijającego się zarodka ujrzałam też ok 2cm krwiaka. Martwię się bo jedno poronienie już za mną. Czy któraś z was była w takiej sytuacji i mimo wszystko ciąża skończyła się szczęśliwie?
W 19tc.Dziewczyny które już mają dzieci, albo mają doświadczenie w tym temacie - w którym tygodniu ciąży dowiedziałyście się o płci?
Są dwa, ten jest zwykły publiczny drugi prywatny. Zaraz Cię oznaczę@Brownie1992 czy to jest wątek prywatny? Czy otwarty? Bo ja już zgłupiałam
To który jest tu?? a ok już wiemSą dwa, ten jest zwykły publiczny drugi prywatny. Zaraz Cię oznaczę
Idą te, ktore wyraziły chęćTo który jest tu?? a ok już wiem
Rozumiem Ci z rodowodem idą na prywatny
My dzisiaj idziemy z mężem, ja już widziałam serduszko, ale jego to będzie pierwszy raz w ogóle u ginekologa, już jest przerażonyKomuś coś jakies wizyty zaktualizować?
a to masz już USG przez brzuch? bo poobno jak jest USG dopochwowo to nie wskazane zeby z os towrzyszącą przychodzićMy dzisiaj idziemy z mężem, ja już widziałam serduszko, ale jego to będzie pierwszy raz w ogóle u ginekologa, już jest przerażony