reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Hej Dziewczyny,
od jakiegoś czasu obserwuję Was tutaj i doszłam do wniosku, że do Was dołączę :)
Termin na pewno będę mieć na maj, ale dokładnie dowiem się wszystkiego w piątek bo będę mieć pierwszą wizytę.
To moja druga ciąża, mam w domu 2,5 latkę :)
Od kąd się dowiedziałam, że jestem w drugiej ciąży bardzo się stresuję, bo w pierwszej miałam bardzo szybko mdłości, a w tej cisza na całego, w ogóle nie czuję żebym była w ciąży.
Według apki to będzie 5+6. Wczoraj robiłam betę dla spokoju, czy jest w ogóle na prawidłowym poziomie, wyszła 5800 :)

Pozdrawiam Was :)

Ja już po wizycie :) Jest caiało żółte, prawidłowo umiejścowiony zarodek, serca jeszcze nie ma - za wcześnie.

Została mi założona karta ciaży, przepisana luteina ze względu na spadający progesteron i historie ciąży biochemicznej. Dostałam skierownie na badania krwi i cytologie, badanie moczu - mam się z nimi zgłosić na nasępną wizyte, na której mam andzieje zobaczyć serce :) Termin tak jak sobie wyliczyłam : 19 maj.

Ja już po wizycie :) Jest caiało żółte, prawidłowo umiejścowiony zarodek, serca jeszcze nie ma - za wcześnie.

Została mi założona karta ciaży, przepisana luteina ze względu na spadający progesteron i historie ciąży biochemicznej. Dostałam skierownie na badania krwi i cytologie, badanie moczu - mam się z nimi zgłosić na nasępną wizyte, na której mam andzieje zobaczyć serce :) Termin tak jak sobie wyliczyłam : 19 maj.
A kiedy kolejna wizyta ?

reklama
Do góry