Słoneczko świeci
Fanka BB :)
@Brownie1992 zmienilam termin wizyty na 25 września, bo zwolnił się termin do mojej prowadzącej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi na szczęście wciąż dobrze wchodziWygląda na to że nie mogę patrzeć tylko na kawę
Nie mam tak. Ale zaczyna mi być lekko niedobrze bez powodu.Ej, a jak u Was z myciem zębów? Mnie już zaczyna mdlic.
Do wczoraj nic kompletnie nie wchodziło, wymioty już nie były tylko rano, ale przez cały dzień więc zaczęłam xonvea bo to nie ma sensu. Za chwilę bym się odwodniła.Czyli masz już zaawansowany etap, coś Ci wchodzi? W poprzedniej ciąży jadłam w pewnym czasie tylko talarki, kit katy i ryz z marchewka
A i bułkę bez skórki
Ile działają te leki? W razie czego zawsze możesz pojechać na IP i dadzą Ci kroplówkę.Do wczoraj nic kompletnie nie wchodziło, wymioty już nie były tylko rano, ale przez cały dzień więc zaczęłam xonvea bo to nie ma sensu. Za chwilę bym się odwodniła.
Hmm jak szoruję trzonowe to chodzi mi po głowie pomysł żeby sobie rzygnąć, ale za chwilę ta myśl moją głowę opuszcza więc mogę uznać, że nie mam problemu z myciem zębówEj, a jak u Was z myciem zębów? Mnie już zaczyna mdlic.
Na razie biorę 2 tabletki na noc. Jak nie będą działać to maksymalnie można do 4 na dobę.Ile działają te leki? W razie czego zawsze możesz pojechać na IP i dadzą Ci kroplówkę.
Na razie biorę 2 tabletki na noc. Jak nie będą działać to maksymalnie można do 4 na dobę.
ja kochana mam Hashimoto i też muszę zapisać się do endokrynologa mimo że jak narazie wszystko w normie ale w ciąży chwilą moment i hormony tarczycowe mogą się zmienić.tak, mam niedoczynność
Miałam dziś dokładnie to samo! Koleżanka z pracy mi finalnie znalazła i tego pączka kupiła <3Ale dziś miałam ochotę na paczka z lukrem jak wracałam z pracy a tu nigdzie już nie było