reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Hej Dziewczyny,
od jakiegoś czasu obserwuję Was tutaj i doszłam do wniosku, że do Was dołączę :)
Termin na pewno będę mieć na maj, ale dokładnie dowiem się wszystkiego w piątek bo będę mieć pierwszą wizytę.
To moja druga ciąża, mam w domu 2,5 latkę :)
Od kąd się dowiedziałam, że jestem w drugiej ciąży bardzo się stresuję, bo w pierwszej miałam bardzo szybko mdłości, a w tej cisza na całego, w ogóle nie czuję żebym była w ciąży.
Według apki to będzie 5+6. Wczoraj robiłam betę dla spokoju, czy jest w ogóle na prawidłowym poziomie, wyszła 5800 :)

Pozdrawiam Was :)

Ja już po wizycie :) Jest caiało żółte, prawidłowo umiejścowiony zarodek, serca jeszcze nie ma - za wcześnie.

Została mi założona karta ciaży, przepisana luteina ze względu na spadający progesteron i historie ciąży biochemicznej. Dostałam skierownie na badania krwi i cytologie, badanie moczu - mam się z nimi zgłosić na nasępną wizyte, na której mam andzieje zobaczyć serce :) Termin tak jak sobie wyliczyłam : 19 maj.

Ja już po wizycie :) Jest caiało żółte, prawidłowo umiejścowiony zarodek, serca jeszcze nie ma - za wcześnie.

Została mi założona karta ciaży, przepisana luteina ze względu na spadający progesteron i historie ciąży biochemicznej. Dostałam skierownie na badania krwi i cytologie, badanie moczu - mam się z nimi zgłosić na nasępną wizyte, na której mam andzieje zobaczyć serce :) Termin tak jak sobie wyliczyłam : 19 maj.
A kiedy kolejna wizyta ?

reklama
Do góry