reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Mam nadzieję że kupimy ✊
Trzymam kciuki! Rynek pierwotny czy wtórny? Jak kupicie to będziesz miała co robić z urządzaniem ;) My wciąż wykańczamy dom (wszystko niezbędne mamy, ale dużo jeszcze brakuje). Godziny spędzone na przeglądaniu katalogów, oglądaniu filmów o urzadzaniu wnętrz i robieniu projektów spokojnie by mi z 3 ciaże zapełniło :D

Jeśli z moją ciażą będzie wszystko ok to nie wiem jak długo będę pracować. Zależy co powie lekarz i mojego samopoczucia, ale chyba od nowego roku chciałabym odpocząć. Mam dużo reaserchu odnośnie porodu, połogu i opieki nad maluchem do zrobienia ;)

Kiedy właśnie pojawiły Wam się wymioty u mnie na razie nie było ☺️
Mi dziś ale wcześniej miałam od ponad tygodnia mdłości i odruch wymiotny. W pierwszej ciąży później mi się zaczęły takie rzeczy pamietam ze długo się bardzo dobrze czułam, ale jak już zaczęłam wymiotować to w pracy po pare razy dziennie, w drodze do pracy, w drodze z pracy i wieczorem XD

reklama
Mi dziś ale wcześniej miałam od ponad tygodnia mdłości i odruch wymiotny. W pierwszej ciąży później mi się zaczęły takie rzeczy pamietam ze długo się bardzo dobrze czułam, ale jak już zaczęłam wymiotować to w pracy po pare razy dziennie, w drodze do pracy, w drodze z pracy i wieczorem XD
to nieźle, na razie mam odruchy wymiotne jak mi cos zacznie smierdziec bo mam wyczulone zapachy 😄

Do góry