Dulce123
Fanka BB :)
ja mam duże i boję się tych rozmiarów w ciążyJa to nie miałam nigdy za dużych, to teraz zaczynają mieć rozmiar co mi się marzył
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam duże i boję się tych rozmiarów w ciążyJa to nie miałam nigdy za dużych, to teraz zaczynają mieć rozmiar co mi się marzył
Koleżanka pokazywała mi kiedyś zdjęcie jak młodego karmiła to miała jak sztuczne i cyc był większy od dziecka haaaaja mam duże i boję się tych rozmiarów w ciąży
Trzymam kciuki! Rynek pierwotny czy wtórny? Jak kupicie to będziesz miała co robić z urządzaniem My wciąż wykańczamy dom (wszystko niezbędne mamy, ale dużo jeszcze brakuje). Godziny spędzone na przeglądaniu katalogów, oglądaniu filmów o urzadzaniu wnętrz i robieniu projektów spokojnie by mi z 3 ciaże zapełniłoMam nadzieję że kupimy
nie strasz mnieKoleżanka pokazywała mi kiedyś zdjęcie jak młodego karmiła to miała jak sztuczne i cyc był większy od dziecka haaaa
Ja dziś to samo
Kiedy właśnie pojawiły Wam się wymioty u mnie na razie nie byłoJestem zdziwiona, bo w poprzedniej ciąży dopadło mnie to później. Myślałam, ze jeszcze mam wolne
Jak zaczęłam brać dupka to było rigoletto dwa razy. Teraz bez niego co najwyżej mdłościKiedy właśnie pojawiły Wam się wymioty u mnie na razie nie było
Mi dziś ale wcześniej miałam od ponad tygodnia mdłości i odruch wymiotny. W pierwszej ciąży później mi się zaczęły takie rzeczy pamietam ze długo się bardzo dobrze czułam, ale jak już zaczęłam wymiotować to w pracy po pare razy dziennie, w drodze do pracy, w drodze z pracy i wieczorem XDKiedy właśnie pojawiły Wam się wymioty u mnie na razie nie było
biorę dupka od początku i nie mam nic, jedynie mdłościJak zaczęłam brać dupka to było rigoletto dwa razy. Teraz bez niego co najwyżej mdłości
to nieźle, na razie mam odruchy wymiotne jak mi cos zacznie smierdziec bo mam wyczulone zapachyMi dziś ale wcześniej miałam od ponad tygodnia mdłości i odruch wymiotny. W pierwszej ciąży później mi się zaczęły takie rzeczy pamietam ze długo się bardzo dobrze czułam, ale jak już zaczęłam wymiotować to w pracy po pare razy dziennie, w drodze do pracy, w drodze z pracy i wieczorem XD