reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Ja się teraz po kawie źle czuje. Dziś wypiłam pierwsza od tygodnia bo miałam mega ochotę i żałowałam bo mnie mdliło bardzo po niej..

Hej dziewczyny byłam dziś na usg ;) zarodek widać i migał wiec serce bije, krwiaka już nie ma :)
Super! Gratuluje! Który to tydzień?

Pytam, bo idę w środę, 5+4 i nie wiem czy się nastawiać na cokolwiek :D Beta w sobotę 6100 (dziś robiłam przyrost, więc zobaczymy), ale na serce pewnie jeszcze za wcześnie.

reklama
Czyli pewnie za szybko lezę, ale nie mam więcej cierpliwości :D Najwyżej pójdę jeszcze raz, z tydzień później :D
Ja byłam w zeszła sobotę jescze bo plamilam to był 5+0 z okresu Ale był sam pęcherzyk malutki i w środku było pusto. Lekarka kazała za tydzień się stawić przez krwiaka. Często zarodek już widać wcześniej . Ja kolejna mam z tydzień wizytę już u swojej gin bo teraz na urlopie była

Do góry