Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Ja nienawidzę być w ciąży, wole mieć dziecko już obok siebie całe i zdrowe
Tak, mam podobnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nienawidzę być w ciąży, wole mieć dziecko już obok siebie całe i zdrowe
I w sumie nie zgadzam się z tym, że zobaczysz po porodzie. Było ciężko ale Oldżi był obok. I to już duży komfort.Tak, mam podobnie
Wiesz, wszystko zależy od wcześniejszych doświadczeńJa to się jeszcze w ciąży nie nabyłam za bardzo, ale już widzę, że to będzie rolercoster emocji
Zrobię jutro betę i mam nadzieje, że będzie dobrze i trochę się wyluzuje po 20, po wizycie u lekarza
Dziś pierwszy raz złapało mnie zmęczenie, nie mam na nic siły
Ja dziś czuje się dziwnie, taka rozbita jak przed przeziębieniem, bolą mnie trochę mięśnie i siły brak. Miałyście kiedyś tak ciąży? To normalny objaw?
Ja codziennie jestem osłabiona i nie mam na nic siłyJa dziś czuje się dziwnie, taka rozbita jak przed przeziębieniem, bolą mnie trochę mięśnie i siły brak. Miałyście kiedyś tak ciąży? To normalny objaw?
Mam tak samoJa codziennie jestem osłabiona i nie mam na nic siły
Gotowe@Brownie1992 dopiszesz mi termin na 11 maj ?