reklama
Słoneczko świeci
Fanka BB :)
Ktoras z Was pisała o poceniu się. Ja dziś w nocy obudziłam się w mokrej koszulce, takie rzeczy zdarzają mi się ewentualnie przy chorobie, chociaż coś mi świta, ze w poprzedniej ciąży tez tak miałam. Dziś wizyta u lekarza, oby był pęcherzyk
floresence
to ja ! Dalej się pocę w nocy ;D o której wizyta ? Daj znać koniecznie !!Ktoras z Was pisała o poceniu się. Ja dziś w nocy obudziłam się w mokrej koszulce, takie rzeczy zdarzają mi się ewentualnie przy chorobie, chociaż coś mi świta, ze w poprzedniej ciąży tez tak miałam. Dziś wizyta u lekarza, oby był pęcherzyk
Słoneczko świeci
to ja ! Dalej się pocę w nocy ;D o której wizyta ? Daj znać koniecznie !!
10:40
floresence
Uuu z rana super ! Ale te poty to dramat już wczoraj było lepiej myślałam ze się skończyły a dziś znów cała mokra się obudziłam dobrze ze w ciągu dnia tak nie mam10:40
Moonstone
Moderator
Ja 9.15 i zaraz umrę z nerwów. Jeszcze na dodatek moja ukochana babcia jest w ciężkim stanie wiec jestem jednym wielkim kłębkiemto ja ! Dalej się pocę w nocy ;D o której wizyta ? Daj znać koniecznie !!
floresence
Trzymam kciuki za wizytę i mam nadzieje ze babcia wydobrzeje przykro mi ze tyle stresuJa 9.15 i zaraz umrę z nerwów. Jeszcze na dodatek moja ukochana babcia jest w ciężkim stanie wiec jestem jednym wielkim kłębkiem
Słoneczko świeci
Ja 9.15 i zaraz umrę z nerwów. Jeszcze na dodatek moja ukochana babcia jest w ciężkim stanie wiec jestem jednym wielkim kłębkiem
Trzymam kciuki i zdrowia dla babci
ejżja89
@Moonstone @Słoneczko świeci trzymam kciuki dziewczyny za wizyty
Ja byłam rano na pobraniu krwi i zrobiłam TSH, CMV i progesteron.
Ja byłam rano na pobraniu krwi i zrobiłam TSH, CMV i progesteron.
reklama
Moonstone
Moderator
Już myślałam ze nie dożyje ranka, ale to twarda śląska szkoła, ich byle co nie rusza. Walczy dalej, kochanaTrzymam kciuki za wizytę i mam nadzieje ze babcia wydobrzeje przykro mi ze tyle stresu