reklama
Moonstone
Moderator
Generalnie nie powinno się badać przyrostów testami i to różnych firm ale na pewno ciąża się utrzymujeJa Beta jutro. Czwartkowy vs dzisiejszy, chyba jest coś ciemniej?
koko.sanka
Fanka BB :)
Tak, wiem, dziękujeGeneralnie nie powinno się badać przyrostów testami i to różnych firm ale na pewno ciąża się utrzymuje
Aurorah
W poprzenich ciążach tylko 2 a teraz tak bardzo nie mogłam uwierzyć że się nam udało tak szybko, że zrobiłam 5 żeby sprawdzić czy te kreski nie zniknęłyDziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerze ile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego? Ja na razie w sumie 4. I pewnie jeszcze jutro dla pewności jeden pójdzie
Asztart
2 tylko. Z czego jeden koło 10, drugi po 14, bo musiałam dokupić. Robiłam tylko po to, żeby zaprzeczyć ciąży XD parę miesięcy temu okres mi się spóźniał, zrobiłam test to tego samego dnia okres dostałam. Liczyłam, że teraz też tak wyjdzieDziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerze ile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego? Ja na razie w sumie 4. I pewnie jeszcze jutro dla pewności jeden pójdzie
Słoneczko świeci
Dziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerze ile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego? Ja na razie w sumie 4. I pewnie jeszcze jutro dla pewności jeden pójdzie
3 testy zrobione, od negatywnego wczoraj boje się robić i w sumie nie mam już żadnego
Brownie1992
Moderator
4 to zrobiłam rano w poniedziałek do godziny 9Dziewczyny, szczególnie te długo się starające, napiszcie, tylko szczerze ile testów sikanych zrobiłyście jeszcze od pierwszego pozytywnego? Ja na razie w sumie 4. I pewnie jeszcze jutro dla pewności jeden pójdzie
W sumie myślę, że koło 15 się zakręciłam na spokojnie
Brownie1992
Moderator
Jest gites, jutro beta potwierdziJa Beta jutro. Czwartkowy vs dzisiejszy, chyba jest coś ciemniej?
Myszko
No to chyba wygrałaś ten konkurs4 to zrobiłam rano w poniedziałek do godziny 9
W sumie myślę, że koło 15 się zakręciłam na spokojnie
reklama
Myszko
Wygląda dobrzeJa Beta jutro. Czwartkowy vs dzisiejszy, chyba jest coś ciemniej?