reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

No to chyba wygrałaś ten konkurs 😂😂
Celebrate Number 1 GIF by Awkwafina

reklama
Mi przeciwnie - gorąco 😆
I już robię się zmęczona i śpiąca 🙈

Ciąża ma to do siebie, ze nigdy nie jest taka sama; każda kobieta ma inaczej. Niektóre pracują do 9 miesiąca i są super przykładem, ze ciąża to nie choroba, inne natomiast wymiotują przez całe ciąże i mierzą się z różnymi chorobami. Zycze nam wszystkim tej pierwszej opcji, czyli nudnej ciąży 🤗

reklama
Ciąża ma to do siebie, ze nigdy nie jest taka sama; każda kobieta ma inaczej. Niektóre pracują do 9 miesiąca i są super przykładem, ze ciąża to nie choroba, inne natomiast wymiotują przez całe ciąże i mierzą się z różnymi chorobami. Zycze nam wszystkim tej pierwszej opcji, czyli nudnej ciąży 🤗
Dokładnie. Ja w pierwszej zasypiałam o 21 i miałam mdłości w 1 trymestrze. Od 2 trymestru miałam ciążę praktycznie bezobjawową, no czasami bolały mnie plecy.
Coś czuję, że druga da mi popalić 😆

Czy jak jutro przyrost bety będę miała w normie to jeszcze muszę ją badać?

Do góry