Dzięki dziewczyny za miłe słowa chętnie z wami zostanę i będę wspólnie z wami ćwiczyć cierpliwość w oczekiwaniu na nasze bąbelkiWitaj wśród nas. Jak dla mnie to jak najbardziej możesz zostać na majowych
reklama
Dulce123
Fanka BB :)
My nawet nie planujemy nikomu mówić na razie. Może w grudniu jeśli wszystko będzie dobrzeTeż uważam, że to za wcześnie żeby się dzielić taką informacja
Brownie1992
Moderator
Każdy robi jak uważa wiadomoMy nawet nie planujemy nikomu mówić na razie. Może w grudniu jeśli wszystko będzie dobrze
My w sumie jeszcze na ten temat nie rozmawialiśmy, ale na razie też nie mówimy nikomu.
Dulce123
Jaka była reakcja?Każdy robi jak uważa wiadomo
My w sumie jeszcze na ten temat nie rozmawialiśmy, ale na razie też nie mówimy nikomu.
Brownie1992
Moderator
Szok i niedowierzanieJaka była reakcja?
Dulce123
Hahaha no i superSzok i niedowierzanie
agakazet
Hej podpinam się pod Twój termin 1 majaCzęść dziewczyny to może i ja się przywitam z ostatniej miesiączki wynika że termin będę miała na 01.05 więc nie wiem do końca czy będę kwietniowa czy majowa na razie to jestem po prostu na maksa przestraszona i chyba dlatego piszę bo czuję że tutaj są osoby które te moje emocje rozumieją staramy się z mężem już kilka lat po drodze było jedno poronienie w grudniu 2022. Szczerze to już byłam zrezygnowana i chyba odpuściłam myśl że się uda i może dlatego się udało bo medycznych żadnych przeciwskazań czy problemów nie było ani po jednej ani po drugiej stronie. Obecnie wychodzi mi 5tydzien2 dzień i na 07.09 mam umówione USG
Ja jestem równie przerażona myślę, bo to moja 1 ciąża, nie jakąś wystarana, bo dopiero przestaliśmy się zabezpieczać, ale jakoś nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie - jestem w szoku i przerażeniu, ale też mam ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze
Na razie potwierdzona betą, wczoraj w usg nic nie bylo jeszcze widać.
Brownie1992
Moderator
Witaj wśród nasHej podpinam się pod Twój termin 1 maja
Ja jestem równie przerażona myślę, bo to moja 1 ciąża, nie jakąś wystarana, bo dopiero przestaliśmy się zabezpieczać, ale jakoś nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie - jestem w szoku i przerażeniu, ale też mam ogromną nadzieję że wszystko będzie dobrze
Na razie potwierdzona betą, wczoraj w usg nic nie bylo jeszcze widać.
Brownie1992
Moderator
Piszcie kiedy macie terminy USG?
reklama
Ania_2400
Ja idę jutro ale tylko z wynikami które zleciła mi jeszcze przed ciaza. Na USG zapisali mnie 25 września bo wcześniej są na urlopie a Ty kiedyś się wybierasz?Piszcie kiedy macie terminy USG?