reklama
floresence
Fanka BB :)
Masz możliwość skonsultować to z lekarzem ? Pewnie dostaniesz euthyrox na tarczyce a z glukoza to nie wiem czy nie będziesz musiała krzywej wcześniej zrobićDziewczyny tarczyca mi skoczyła.
I glukoza wyszła słabo...
floresence
Chociaż chyba jak wyższa na czczo jest to już krzywej się nie robi
Moonstone
Moderator
Ja cię proszę, tarczyca pika bello! Moja była 2,18 w poprzednim cionszuDziewczyny tarczyca mi skoczyła.
Brownie1992
Moderator
Przecież 2.8 to więcej niż 2.18Ja cię proszę, tarczyca pika bello! Moja była 2,18 w poprzednim cionszu
Brownie1992
Moderator
Tak umówiłam sobie teleporade popołudniuMasz możliwość skonsultować to z lekarzem ? Pewnie dostaniesz euthyrox na tarczyce a z glukoza to nie wiem czy nie będziesz musiała krzywej wcześniej zrobić
floresence
Ok daj znać co powiedział, ja w pierwszej miałam cukrzyce ciążowa ale na czczo zawsze miałam idealny cukier, wiec nie wiem jak w Twoim przypadku może być. Plus to bylo 7 lat temuTak umówiłam sobie teleporade popołudniu
Moonstone
Moderator
Dalej. Widziałam dziewczyny którym skacze powyżej 3 do 10. Norma to niby 2,5 ale 2.8 to jeszcze tragediaPrzecież 2.8 to więcej niż 2.18
olka11135
Dziewczyny tarczyca mi skoczyła.
Teoretycznie jeszcze zmieściłaś się w normie więc zależy na jakiego lekarza trafisz.
Pozdrawiam z cukrzyca stwierdzona wyłącznie na podstawie wyniku na czczo 92,7
Załączniki
reklama
Ania_2400
Kurde mi właśnie tez tak skoczyła i dostałam euthyrox ale ttlko pół tabletki rano. A widzę że robiłaś w luxmedzie? Masz może jakiegoś giną do polecenia w luxmedzie? Bo ja chodzę prywatnie a właśnie potrzebuje kogoś kto mi założy kartę ciąży i ta skierowaniaDziewczyny tarczyca mi skoczyła.