Brownie1992
Moderator
Zostawiam na 2 bombelkapożycz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zostawiam na 2 bombelkapożycz
Fajnie, że jesteście bo ja też jestem zielonaW pierwszej ciąży mega mi pomagały dziewczyny z naszego wątku wrześniowego w sumie do teraz mamy ekipę na prywatnym która działa o każdej porze dnia i nocy. Dobrze wiedzieć że ma się takie koło ratunkowe
Znaczy wiesz, ja jestem ujowa madka, bo bombelk był cc, mm i na dodatek śpi sam w łóżeczkuFajnie, że jesteście bo ja też jestem zielona
Spoko przeszkolimy Cię i przy drugim będziesz ekspertem w pomaganiu zielonymFajnie, że jesteście bo ja też jestem zielona
Ale jesteśZnaczy wiesz, ja jestem ujowa madka, bo bombelk był cc, mm i na dodatek śpi sam w łóżeczku
Pierwsza kupa jest ok bo nie czuć tej woni, gorsze są te przy rozszarzaniu diety one już dają zefir jak ludzkieAle jesteś
A ja pewnie na widok pierwszej się zrzygam
Stary będzie ogarniał bo nie ma węchu po covidziePierwsza kupa jest ok bo nie czuć tej woni, gorsze są te przy rozszarzaniu diety one już dają zefir jak ludzkie
Aż tyle ?Zostawiam na 2 bombelka
Nie wiadomo ile się znów zejdzieAż tyle ?