floresence
Fanka BB :)
nmol/lA w jakich jednostkach?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nmol/lA w jakich jednostkach?
No to dobry prognmol/l
Dzięki nie wiedziałam ze są różne i przekonwerowalam właśnie na ng/ml i wyszło 24, oby oby się udało. Beta jutro powtórkaNo to dobry prog
Nie, koncowo udało się wypchnąć sn, chociaż miałam już wizje cesarki po 2 dniach męczarniA też miałaś cc? Bo nie pamiętam
Mooooooge schować się pod kooooc!Maaam teee moc
Ja na razie nie wiem, co, gdzie i jak dobrze że Was mamy mamuśkino lekarze tak to nazywają że się słucha serduszka ale na początku takie słuchanie na głośno może uszkodzić dzidziutka. Coś mi świta że to chyba podgrzewa i może go zabić ale nie jestem pewna czy to tak było. Ja wiem tylko że na pierwszych kilku wizytach widać pulsujący punkcik czyli serduszko. A później się już włącza dźwięk i słychać bicie serduszka. Obie te chwile są bardzo wzruszające
Jasne, jesteśmy tu tez dla wasJa na razie nie wiem, co, gdzie i jak dobrze że Was mamy mamuśki
pożyczJa mam cały karton
W pierwszej ciąży mega mi pomagały dziewczyny z naszego wątku wrześniowego w sumie do teraz mamy ekipę na prywatnym która działa o każdej porze dnia i nocy. Dobrze wiedzieć że ma się takie koło ratunkoweJa na razie nie wiem, co, gdzie i jak dobrze że Was mamy mamuśki