Moonstone
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację shit... Mam straszne zaparcia
Ale o co chodzi?
Ale krechy ! Zaraz też nasikamJak to o co?
Zobacz załącznik 1563746
U mnie też w 7 tyg wychodzi Jak podałam datę ost okresu to lekarz sam tak mnie zapisal i napisał, że to będzie idealny czas@Brownie1992 o której wizyta? Który masz tydzień?
Ja jutro będę dzwoniła się zapisać i chyba się zapiszę na 6+1 (lekarz mi kazał przyjść w 6 tygodniu ze względu na to, że miałam cc - musi zobaczyć czy zarodek nie zsgniezdzil się w bliźnie), choć ja wolałabym iść tydzień później żeby już mieć prawie pewność, że będzie serduszko...
A reszta dziewczyn, w którym tygodniu pierwsza wizyta?
Ja tak samo - mam nadzieje, że będzie to serduszko słychaćJa mam na 20.09 i to już będzie ponad 7 tydzień, więc gin mówiła że będzie już słychać serduszko aż mam dreszcze jak o tym piszę
No chyba mi się nie wydaje żeby taka niska była, dziewczyny jak robią pierwszą betę przeciez maja i poniżej 10 Rozumiem, że u ciebie liczy się trochę inaczej, ale to tak jakby było 14 dpo? Chyba jest spokoJest beta, ale jako, że jestem pieprznięta to siedzę i kminię czy nie za niska jak na 9 dpt 5 dniowej blastki. Progstonosława oczywiście dalej ni ma.
Ja w udanej ciąży tez plamilam, nie martw sięHej, ja się przyłączam mam nadzieje, data ostaniej miesiączki 6sierpnia, testy pozytywne już 4 dni temu, Beta z wczoraj 189, ale plamie na brązowo, zobaczymy . Pozdrawiam i trzymam za was kciuki już jedna biochemiczna za mną
Dziękuje ;D wczoraj miałam telekonsultacje i lekarka tez mnie uspokajała, dała luteinę, chociaż progesteron mam 78 wiec chyba całkiem wysokoJa w udanej ciąży tez plamilam, nie martw się