reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
@Brownie1992 o której wizyta? Który masz tydzień?
Ja jutro będę dzwoniła się zapisać i chyba się zapiszę na 6+1 (lekarz mi kazał przyjść w 6 tygodniu ze względu na to, że miałam cc - musi zobaczyć czy zarodek nie zsgniezdzil się w bliźnie), choć ja wolałabym iść tydzień później żeby już mieć prawie pewność, że będzie serduszko...

A reszta dziewczyn, w którym tygodniu pierwsza wizyta? 😉
Ja dopiero 25.09, będzie to juz 7+4 ☺️

Aaa wy się lepiej znacie 🙈
no lekarze tak to nazywają że się słucha serduszka ale na początku takie słuchanie na głośno może uszkodzić dzidziutka. Coś mi świta że to chyba podgrzewa i może go zabić ale nie jestem pewna czy to tak było. Ja wiem tylko że na pierwszych kilku wizytach widać pulsujący punkcik czyli serduszko. A później się już włącza dźwięk i słychać bicie serduszka. Obie te chwile są bardzo wzruszające 🥰

Ja jutro będę dzwoniła się zapisać i chyba się zapiszę na 6+1 (lekarz mi kazał przyjść w 6 tygodniu ze względu na to, że miałam cc - musi zobaczyć czy zarodek nie zsgniezdzil się w bliźnie), choć ja wolałabym iść tydzień później żeby już mieć prawie pewność, że będzie serduszko...

W piątym :)

Z aplikacji wychodzi 4+2
Wizytę mam o 15, ale często są obsuwy więc się nie nastawiam punktualnie 😉

reklama
Do góry