reklama
Moonstone
Moderator
Myśle ze synekAle u mnie
agakazet
Fanka BB :)
Dowiedz się jak to wygląda w Twoim pakiecie. Ja np. Moge przyjść z zewnętrznym skierowaniem od lekarza nieprzyjmujacego na luxmed, a badania zrobić z pakietu. Najlepiej zadzwonić na infolinięMoja ginekolog nie przyjmuje w luxmed. Mam wizytę we wtorek dopytam o kwestie które chce dopytać i pewnie będę przychodzić na wizyty od czasu do czasu żeby mieć też drugą opinie. Ale docelowo ciążę chce prowadzić w luxmedzie żeby maksymalnie wykorzystać pakiet.
Moonstone
Moderator
Jeszcze nieCzy Wy też tak szybko się męczycie? nie mogłam dziś wyjść po schodach bo od razu taka zadyszka
Aurorah
Jeszcze nie ale w 3 trymestrze każda będzie tak sapaćCzy Wy też tak szybko się męczycie? nie mogłam dziś wyjść po schodach bo od razu taka zadyszka
Dulce123
a to nie wiem co mi się dzieje, zgłoszę to ginJeszcze nie ale w 3 trymestrze każda będzie tak sapać
agakazet
Ja jak mówię i chodzę jednoczesnie to brakuje mi tchu, więc nie wiem, może się zdarza za to nie mdli mnie, ale nie mam ochoty na mięso, zjem ale z niechęciąa to nie wiem co mi się dzieje, zgłoszę to gin
Aurorah
Spokojnie to też na pewno jest normalne lada chwila może ci się robić słabo albo w głowie kręcić. Oczywiście lekarza zapytaj może da ci jakieś dodatkowe witaminy.a to nie wiem co mi się dzieje, zgłoszę to gin
Brownie1992
Moderator
Prowadzenie ciąży mam w pakiecie. Dlaczego mam płacić na każdą wizytę 350 zł i biegać do Luxmedu ze skierowaniem na badania. Owszem cenię swoją lekarkę od niepłodności, ale właśnie tym się zajmuje, a nie prowadzeniem ciążyDowiedz się jak to wygląda w Twoim pakiecie. Ja np. Moge przyjść z zewnętrznym skierowaniem od lekarza nieprzyjmujacego na luxmed, a badania zrobić z pakietu. Najlepiej zadzwonić na infolinię
Dziś też zadzwoniłam do przychodni na NFZ i termin jest za 2 tygodnie więc wolę te pieniądze spożytkować na wyprawkę.
Zabierają nam w chuuj pieniędzy z wypłaty na składki więc ja mam zamiar korzystać do oporu
reklama
Brownie1992
Moderator
Tak wczoraj na spacerze co chwilę musiałam robić przerwy więc się czołgaliśmy 2 godziny kilometr ja i mój stary piesCzy Wy też tak szybko się męczycie? nie mogłam dziś wyjść po schodach bo od razu taka zadyszka