reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Helo :) nadrobiłam :)
Odnośnie luxmedu to powiedzieli mi, że jeśli prowadze ciążę poza luxmedem to mogę dostarczyć skan Karty Ciąży do luxmedu i wtedy wszystkie badania, które są w pakiecie można robić u nich:) lub opcja 2, zapisać się na wizytę do jakiegoś ginekologa żeby też założył kartę w luxmedzie i też będzie mógł wystawiać skierowania na wszystkie badania :) ja tak planuje robić :)

Helo :) nadrobiłam :)
Odnośnie luxmedu to powiedzieli mi, że jeśli prowadze ciążę poza luxmedem to mogę dostarczyć skan Karty Ciąży do luxmedu i wtedy wszystkie badania, które są w pakiecie można robić u nich:) lub opcja 2, zapisać się na wizytę do jakiegoś ginekologa żeby też założył kartę w luxmedzie i też będzie mógł wystawiać skierowania na wszystkie badania :) ja tak planuje robić :)
1 opcja mi bardziej odpowiada, dzięki za informacje ;)

Mam wyniki bety. Sobota 115, dziś 323 🤗 zmierzyłam progesteron chociaż to odwlekalam, bo zawsze byl niski i tak biorę luteinę. A teraz zaskoczenie w normalnych jednostkach 35. Luteina mi na pewno podwyższa, ale jest Ok.
Super!
Ja przebieram nogami i odświeżam nałogowo stronę Diagnostyki, choć wiem że wyniki będę miała pewnie dopiero pod wieczór 💁😂

Super!
Ja przebieram nogami i odświeżam nałogowo stronę Diagnostyki, choć wiem że wyniki będę miała pewnie dopiero pod wieczór 💁😂
Dziewczyny jak robiły koło 7-8 to koło 14 często już miały wyniki. Ja w luxmedzie jak robiłam (luxmed zleca diagnostyce) punkt po 5 godzinach miałam i pierwsza betę z progiem i przyrost. Także może zaraz będzie 😊

Dziewczyny jak robiły koło 7-8 to koło 14 często już miały wyniki. Ja w luxmedzie jak robiłam (luxmed zleca diagnostyce) punkt po 5 godzinach miałam i pierwsza betę z progiem i przyrost. Także może zaraz będzie 😊
Ja robiłam dopiero po 10 (chciałam jak najbliżej tych 48h 😆)
Ale u nas chyba nie ma to większego znaczenia, bo probówki są zabierane jak się zamknie laboratorium czyli o 11. I wiozą je do miasta obok.
Teraz patrzę w smsy odnośnie starych badań to w sumie po południu już miałam wyniki 😁

Znów mi jest niedobrze. Do kawy nie mogłam zjeść batona, bo smakował jak kapeć. No mam nadzieję, że beta szybuje. No i też nie spodziewałam się, że tak szybko zacznę się źle czuć (dziś powinnam mieć dopiero @) 🙈

Ja robiłam dopiero po 10 (chciałam jak najbliżej tych 48h 😆)
Ale u nas chyba nie ma to większego znaczenia, bo probówki są zabierane jak się zamknie laboratorium czyli o 11. I wiozą je do miasta obok.
Teraz patrzę w smsy odnośnie starych badań to w sumie po południu już miałam wyniki 😁

Znów mi jest niedobrze. Do kawy nie mogłam zjeść batona, bo smakował jak kapeć. No mam nadzieję, że beta szybuje. No i też nie spodziewałam się, że tak szybko zacznę się źle czuć (dziś powinnam mieć dopiero @) 🙈
Ja też myślałam że zacznę się źle czuć dopiero po dobrym miesiacu a tu już przed @ miałam mdłości itd.

reklama
Do góry