reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

Cześć, nieśmiało do Was dołączam 🤭
Jestem dzień przed planowaną @
Testy robiłam od chyba 6 dni przed @ i były negatywne - do wczoraj. Wczoraj na Pinku druga kreska, od razu pojechałam na betę wyszła 9,2. Jutro idę powtórzyć i mam nadzieję, że wzrośnie ile powinna. Bo nie ukrywam, że liczyłam na wyższą 🙉 owulację miałam prawdopodobnie koło 21.08, ale jeśli wcześniej testy wychodziły negatywne to mam nadzieję, że będzie wszystko ok 🙂
Na pokładzie 1,5 roczny synek 🙂
Termin według kalkulatorów wychodzi różny 13-15.05 🙂
Moja zaczęła od 7.18 a po dwóch dniach jest prawie 45. Spokojnie. Dobrze będzie :)

reklama
Cześć, nieśmiało do Was dołączam 🤭
Jestem dzień przed planowaną @
Testy robiłam od chyba 6 dni przed @ i były negatywne - do wczoraj. Wczoraj na Pinku druga kreska, od razu pojechałam na betę wyszła 9,2. Jutro idę powtórzyć i mam nadzieję, że wzrośnie ile powinna. Bo nie ukrywam, że liczyłam na wyższą 🙉 owulację miałam prawdopodobnie koło 21.08, ale jeśli wcześniej testy wychodziły negatywne to mam nadzieję, że będzie wszystko ok 🙂
Na pokładzie 1,5 roczny synek 🙂
Termin według kalkulatorów wychodzi różny 13-15.05 🙂
Witaj wśród nas 😊😊

Dzień dobry ☺️ Sobota tak mi minęła na załatwianiu jakiś spraw a później impreza firmowa, że nadrabiałam Was w nocy po powrocie 😅

Kurde, widzę że ja mam wizytę najpóźniej z nas wszystkich. Poproszę zatem fotorelacje z każdej, żebym wiedziała co mnie czeka 😂😂

Dzień dobry ☺️ Sobota tak mi minęła na załatwianiu jakiś spraw a później impreza firmowa, że nadrabiałam Was w nocy po powrocie 😅

Kurde, widzę że ja mam wizytę najpóźniej z nas wszystkich. Poproszę zatem fotorelacje z każdej, żebym wiedziała co mnie czeka 😂😂
Ja tak szybko, bo muszę dostac receptę na heparynę. W sumie nie wiem czy będzie pęcherzyk ciążowy 😂

reklama
Przy pierwszym to jest magicznie, bo wszystko jest nowe. Tzn każda ciąża jest magiczna, ale tą pierwszą chyba się najbardziej pamięta. 🥰
Moja pierwsza była strasznym obciążeniem psychicznym i wierze ze tym razem tak nie będzie. W 8 tc dowiedziałam się ze mam ureaplasme, która bywa poronna, wyleczyłam cała ciąże miałam dziwne pieczenia a wymazy były git majonez, potem się okazało, ze moja szyjka ma 29 mm a powinna mieć 3-5 cm, wiec stres czy się nie skraca, potem cukrzyca, potem stres indukcja plus świadomość, ze pierwsza ciąże poroniłam. Nie. Średnio było to magiczne i średnio chce to pamiętać.

Ale były tez piękne chwile :)

Do góry