reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Cześć Dziewczyny 😉 Od dłuższego czasu podglądam wasze posty 😀 ale już dziś mogę się do was przyłączyć 😀 Parę słów o sobie jestem mam 2 chłopaków jeden 9 i 6 Lat 😊 a teraz jestem w 3 ciąży . Testy pozytywne Beta na chwilę obecną 13 🙂 ale w pn lecę powtórzyć. Termin według kalkulatora 14 Maj

@Myszko @JakaJaKaja @Mungo @agakazet
Mr Bean Reaction GIF
Mi wg kalkulatora pokazuje 4 maj ;) a pierwsza wizyta 21 września

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć, nieśmiało do Was dołączam 🤭
Jestem dzień przed planowaną @
Testy robiłam od chyba 6 dni przed @ i były negatywne - do wczoraj. Wczoraj na Pinku druga kreska, od razu pojechałam na betę wyszła 9,2. Jutro idę powtórzyć i mam nadzieję, że wzrośnie ile powinna. Bo nie ukrywam, że liczyłam na wyższą 🙉 owulację miałam prawdopodobnie koło 21.08, ale jeśli wcześniej testy wychodziły negatywne to mam nadzieję, że będzie wszystko ok 🙂
Na pokładzie 1,5 roczny synek 🙂
Termin według kalkulatorów wychodzi różny 13-15.05 🙂

Do góry