reklama
mama2chlopakow
Zaciekawiona BB
ja w domu Igora I Oliviera a trzecie się okażeMacie jakieś ulubione umiona dla chłopców? Chciałabym dziewczynkę, ale tak jakoś czuję, że to będzie chłopak. Wymieńcie po 3 najładniejsze waszym zdaniem.
Majówka1924
Zaciekawiona BB
Hej, ja też nie mam dostępuDziewczyny, które nie mają dostępu do prywatnego wątku możecie tutaj dać znać?
Napisze jeszcze raz wiadomość do Ani.
Majówka1924
Zaciekawiona BB
cześć, widzę, że wychodzi nam taki sam termin. Moje objawy też powoli ustępują ale wydaje mi się że to normalne na tym etapieDzień dobry! Jestem tu nowa
Jestem w 12tygodniu, za parę dni mam pierwsze usg genetyczne. Termin wyznaczony na 3.05.
To mój pierwszy dzidziuś, choć ciąża już druga.
Pierwszą poroniłam w 2020r ok 8tyg. - puste .
Bardzo mi miło Was poznać!
Z wcześniej wymienianych objawów to ja już też mdłości mam za sobą i gaszenie ich jakimkolwiek jedzeniem. Miałam też napompowany brzuch, ale gdzieś od tygodnia jakby jest lepiej. Znacząco pomogły mi ćwiczenia, które znalazłam na yt ("how to fart better" - dosłownie!) oraz spacery.
Trochę mnie też martwi to wygaszenie objawów...
Ostatni raz dzidziusia widziałam tydzień temu, miał 4,5cm i poruszał się, więc staram się być dobrej myśli, choć nie jest łatwo.
Kiedy masz usg genetyczne? Ja wybieram się w środę
Ostatnia edycja:
donia_90
Fanka BB :)
Ja również nie mamDziewczyny, które nie mają dostępu do prywatnego wątku możecie tutaj dać znać?
natalia08h
Początkująca w BB
Ja również dalej nie mamDziewczyny, które nie mają dostępu do prywatnego wątku możecie tutaj dać znać?
logicqueen
Wstepnie wtorek 31.10, ale będę starała sie wcześniej dostać: 25-27.10.cześć, widzę, że wychodzi nam taki sam termin. Moje objawy też powoli ustępują ale wydaje mi się że to normalne na tym etapie
Kiedy masz usg genetyczne? Ja wybieram się w środę
To bedziesz pierwsza- daj znać jak wyszło)
An1982
Ja mam w domu Natalię, Bartosza i Martynę, teraz Leon i Aleksander mi się dla chłopca podoba, ale do maja jeszcze to 100x może ewoluować...Macie jakieś ulubione umiona dla chłopców? Chciałabym dziewczynkę, ale tak jakoś czuję, że to będzie chłopak. Wymieńcie po 3 najładniejsze waszym zdaniem.
askungen
Ja chyba jeszcze nie mamDziewczyny, które nie mają dostępu do prywatnego wątku możecie tutaj dać znać?
reklama