Aurorah
Fanka BB :)
@Brownie1992 13.09
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja akurat w ciąży raczej dobrze spałam i czułam się super, poza tym, że musiałam się odzwyczaić od spania na brzuchu, co praktykowałam całe życie A to juz chyba wiem, dlaczego mi się taki diabeł wcielony trafił, nie można mieć wszystkiegoZa chwile Ci napiszą, że chuja się naśpisz jak brzuch zacznie rosnąć i plecy boleć
Ja nie posiadam ani jednego stanika z fiszbinami już od dobrych kilku lat, tylko miękkie Ale biust raczej z tych nieokazalych, wiec nawet to i czesto bez chodzęJa sobie kupiłam w Pepco jakieś takie miękkie staniki bo od fiszbin mi się pod pachą siniaki zrobiły
Ja tez 12.0912.09
Na wątku lutowym fajnie to było zorganizowane bo na pierwszej stronie był taki kalendarz z terminami porodów, wizyt i badań prenatalnych. Może tutaj warto to wrzucać na pierwszą stronę wtedy łatwiej będzie się odnaleźć kto co i kiedy ma?Terminy wizyt:
@Brownie1992 05.09, 20.09
@Asztart 06.09
@ejżja89 12.09
@konik.polny 12.09
@Aurorah 13.09
@Moonstone 14.09
@Ania_2400 25.09
Wrzucę na 1 stronę. W sumie mój post jest jako 1Na wątku lutowym fajnie to było zorganizowane bo na pierwszej stronie był taki kalendarz z terminami porodów, wizyt i badań prenatalnych. Może tutaj warto to wrzucać na pierwszą stronę wtedy łatwiej będzie się odnaleźć kto co i kiedy ma?
No to tam ci będzie najłatwiej edytować jak cośWrzucę na 1 stronę. W sumie mój post jest jako 1
Ja zakładam bez fiszbin bo mam całe czerwone plecy, cycki jak sztuczneJa sobie kupiłam w Pepco jakieś takie miękkie staniki bo od fiszbin mi się pod pachą siniaki zrobiły
Ja już tak mam od 2tygodni zawsze mnie bolały tydzień przed okresem i tak do tej poryOcho, piersi zaczynaja bolec
Dla mnie oduczenie się spania na brzuchu to też bedzie hardcor śpię tylko takJa akurat w ciąży raczej dobrze spałam i czułam się super, poza tym, że musiałam się odzwyczaić od spania na brzuchu, co praktykowałam całe życie A to juz chyba wiem, dlaczego mi się taki diabeł wcielony trafił, nie można mieć wszystkiego