reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Witam się i ja 💓
Na forum nie jestem długo, niektóre dziewczyny mogą kojarzyć mnie z comiesięcznych kresek.
Postanowiłam się ujawnić 😏 31.08, w dzień wizyty w klinice niepłodności postanowiłam rano nasikać na test. Pierwszy raz w życiu ⏸️ 🫶🏻 Poleciałam od razu na betę, wynik: 15,90 mlU/ml, progesteron 22,49 ng/mL 🥹 Na popołudniowej wizycie powiedziałam o ciąży, w poniedziałek rano powtarzam betę, doktor obliczy, czy przyrost jest dobry, wieczorem dzwonię po wyniki 🙈
Termin wg ostatniej miesiączki 12/13 maja.
Wstępna wizyta u doktora to 12 września, może będzie już coś widać.
Życzę nam zdrowych i nudnych ciąż 💚
No czekałam na Ciebie moja panno 🥰🥰🥰

Tak. I zostałaś wytypowana na moderatora. 🤪🤪🤪🤪🤪
yeah GIF

Witam się i ja 💓
Na forum nie jestem długo, niektóre dziewczyny mogą kojarzyć mnie z comiesięcznych kresek.
Postanowiłam się ujawnić 😏 31.08, w dzień wizyty w klinice niepłodności postanowiłam rano nasikać na test. Pierwszy raz w życiu ⏸️ 🫶🏻 Poleciałam od razu na betę, wynik: 15,90 mlU/ml, progesteron 22,49 ng/mL 🥹 Na popołudniowej wizycie powiedziałam o ciąży, w poniedziałek rano powtarzam betę, doktor obliczy, czy przyrost jest dobry, wieczorem dzwonię po wyniki 🙈
Termin wg ostatniej miesiączki 12/13 maja.
Wstępna wizyta u doktora to 12 września, może będzie już coś widać.
Życzę nam zdrowych i nudnych ciąż 💚
Ja tak miałam z poprzednia ciąża. Zaszłam w trakcie chodzenia do poradni leczenia niepłodności. Teraz się z reszta zapisałam do lekarza z niej.

Hej dziewczyny przywitam się z Wami trochę z rezerwą, bo jestem świeżo po poronieniu, ale najwyżej nie dotrwam do końca. W lipcu poroniłam więc jestem jeszcze na świeżo i mam ogromny strach czy tym razem się uda dotrwać do szczęśliwego finału. Nie jestem pewna czy będę majowa czy kwietniowa i w ustaleniu terminu musi mi chyba pomóc lekarz. Generalnie wychodzi chyba początek maja. Mam córeczkę, która dzisiaj kończy 2 latka. Na pierwszą wizytę wybieram się 13 września wtedy się wyjaśni odnośnie terminu i mam nadzieję zobaczyć że tym razem wszystko jest ok.♥️

Hej dziewczyny przywitam się z Wami trochę z rezerwą, bo jestem świeżo po poronieniu, ale najwyżej nie dotrwam do końca. W lipcu poroniłam więc jestem jeszcze na świeżo i mam ogromny strach czy tym razem się uda dotrwać do szczęśliwego finału. Nie jestem pewna czy będę majowa czy kwietniowa i w ustaleniu terminu musi mi chyba pomóc lekarz. Generalnie wychodzi chyba początek maja. Mam córeczkę, która dzisiaj kończy 2 latka. Na pierwszą wizytę wybieram się 13 września wtedy się wyjaśni odnośnie terminu i mam nadzieję zobaczyć że tym razem wszystko jest ok.♥️
Witaj, przykro mi z powodu Twojej straty. Mam nadzieję, że nie będziesz musiała ponownie przez to przechodzić i zostaniesz z nami do końca;)

reklama
Do góry