Dulce123
Fanka BB :)
Milutko u mnie ten sam stanNie jesteś sama, zapewniam Ja dzisiaj wstałam tylko po to, żeby się przebrać, zrobić śniadanie i przenieść się na sofę owinięta kocem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Milutko u mnie ten sam stanNie jesteś sama, zapewniam Ja dzisiaj wstałam tylko po to, żeby się przebrać, zrobić śniadanie i przenieść się na sofę owinięta kocem
ja też już o 21 spałamSpałam dziś 12h, wczoraj zasnełam o 19 a dziś dalej się czuję jak
Ja codziennie jak przychodzi 21 to siedzę w salonie i walczę aby nie zasnąć ale często gęsto padam haaaU mnie dzisiaj wizyta ale nie wiem czy tylko omówienie wyników czy oglądanie Kropki tez
Trzeba się wyspać w końcu, kiedy jak nie terazja też już o 21 spałam
Owszem owszemTrzeba się wyspać w końcu, kiedy jak nie teraz
Ja dziś przysypiam przed kompemNie jesteś sama, zapewniam Ja dzisiaj wstałam tylko po to, żeby się przebrać, zrobić śniadanie i przenieść się na sofę owinięta kocem
Ja dostałam skiero na magnez witaminę D i b12Dziewczyny, a czy badałyście sobie jakieś witaminy teraz?
Bo podobno ginekolodzy nie wysyłają na takie badania. To skąd mają wiedzieć jakie zapotrzebowanie nasz organizm ma na witaminy.
O a w jakim tygodniu dostałaś skierowanie ?Ja dostałam skiero na magnez witaminę D i b12
W 5 ? Na pierwszej wizycie. Od razu z wszystkimi badaniami , sle chodzę z pakietu a i tak musiałam za D i B12 zapłacić bo nie mam w pakiecieO a w jakim tygodniu dostałaś skierowanie ?