reklama
Moonstone
Moderator
Ja właśnie ucięłam sobie godzinna drzemkę z synkiem i patrz wyżejSpałam dziś 12h, wczoraj zasnełam o 19 a dziś dalej się czuję jak
Dulce123
Fanka BB :)
Też pewnie będę musiała uciąć ale dłuższąJa właśnie ucięłam sobie godzinna drzemkę z synkiem i patrz wyżej
Hormiona
mnie już dół łapie że jestem takim flakiem bez siły i tylko bym spała. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tymi drzemkami w ciągu dniaTeż pewnie będę musiała uciąć ale dłuższą
Dulce123
No ja już też, nie mam ochoty na gotowanie obiadu i nic robienie. Najchętniej to bym spałamnie już dół łapie że jestem takim flakiem bez siły i tylko bym spała. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tymi drzemkami w ciągu dnia
stokrotka33
Zaangażowana w BB
Dziewczyny, a czy badałyście sobie jakieś witaminy teraz?
Bo podobno ginekolodzy nie wysyłają na takie badania. To skąd mają wiedzieć jakie zapotrzebowanie nasz organizm ma na witaminy.
Bo podobno ginekolodzy nie wysyłają na takie badania. To skąd mają wiedzieć jakie zapotrzebowanie nasz organizm ma na witaminy.
Brownie1992
Moderator
Nie ma opierdalania i nie ma srania po krzakachPraca trzyma w ryzach, nie ma leżakowania
reklama
Ania_2400
Nie jesteś sama, zapewniam Ja dzisiaj wstałam tylko po to, żeby się przebrać, zrobić śniadanie i przenieść się na sofę owinięta kocemmnie już dół łapie że jestem takim flakiem bez siły i tylko bym spała. Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama z tymi drzemkami w ciągu dnia