Pierwiastka
Fanka BB :)
tak, lecz lekarz mi zalecił 1h aby tabletka lepiej się wchłaniała. Lecz nie zawsze uda się to osiągnąć, czasem 30 min a czasem 1h.A nie pol godziny? Tak jest w ulotce.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak, lecz lekarz mi zalecił 1h aby tabletka lepiej się wchłaniała. Lecz nie zawsze uda się to osiągnąć, czasem 30 min a czasem 1h.A nie pol godziny? Tak jest w ulotce.
To mnie uspokoiłaś, ja nie mam żadnych mdłościTak, może nie że non stop, ale mam czasem taki skurcz, coś się napina na chwilę i po chwili puszcza. Czasem zakłuje a czasem w jednym miejscu chwilę pulsuje. Ale nie mam żadnych krwawień, nie czuję tego cały dzień tylko co jakiś czas więc jest chyba wszystko ok.
Mnie znowu martwią mdłości - kiedyś gdzieś wyczytałam, że im mocniejsze mdłości tym mniejsze prawdopodobieństwo poronienia. I utkwiło mi to bardzo w pamięci. W zeszłym tygodniu miałam większe i częstsze mdłości a teraz sporadycznie po kilka minut w ciągu dnia. I z drugiej strony myślę - jaka ja głupia jestem że martwię się że mnie nie mdli zamiast się cieszyć
W poprzedniej ciąży nawet raz nie zwymiotowałam, i ciążę miałam wzorową .....To mnie uspokoiłaś, ja nie mam żadnych mdłości
a to ciekawa teoria, ja mam już syna i rzeczywiście by się zgadzało, ale teraz liczę na dziewczynkę , więc co .... lepiej żeby mnie mdłości dopadły.Mam tylko taka swoją własna teorie ze przy miłościach będzie dziewczynka a przy braku chłopiec, ale zobaczymy czy mi się sprawdzi
Mi mówił o 40 minutach, ale u mnie to totalnie nierealne, bo ja mam rano mało czasu żeby zjeść w cywilizowanych warunkach wiec chyba się będę trzymać tych 30 min., mama z reszta chyba tez po takim czasie je śniadanietak, lecz lekarz mi zalecił 1h aby tabletka lepiej się wchłaniała. Lecz nie zawsze uda się to osiągnąć, czasem 30 min a czasem 1h.
Mi gin mówiła że jak nie ma plamien to jest dobrze, dolegliwości mogą być i nie byćMnie też tak trochę boli ten brzuch cały czas. Nie daje o sobie zapomnieć, żeby o nim nie mysleć ale nie jest też jakiś ten ból mocny i nie mam plamień Również nie mam mdłości i nie wymiotuję i mnie to martwi? Ciągle mam apetyt a wolałabym go nie nie mieć aż tak, nie umiem się powstrzymać od smakołyków Było mi może 2-3 razy niedobrze. Dziś dla odmiany złapała mnie zgaga i boli mnie gardło. A mój bebech na wieczór jest bigbebechem, nic dziwnego jak jem za dwoje Mam za to taki ból piersi, że budzi mnie przerwanie na drugi bok w nocy
Jednak wybrałam późniejszyJa bym pewnie wybrała ten wcześniejszy termin