sylwia210295
Fanka BB :)
Ja jak karmiłam i chodziłam do internistów (miałam problemy z gardłem) to ciągle tylko słyszałam, że to już czas odstawić. Tak po prostu. Nie docierały do lekarzy korzyści. Dziecko ma 14 miesięcy, więc już powinno być dwa miesiące temu odstawione. Serio byłam w szoku, że lekarze mają takie podejście. Zamierzałam też karmić w ciąży (planowałam mniej więcej tak zajść), ale syn sam odstawił się od piersi na koniec czerwca (nie spodziewałam się, że ten cycoholik się odstawi sam, a jednak tak wyszło).No można tak powiedzieć, jedyny problem to nastawienie lekarzy. No, ale tak, ja wiem że to moja decyzja ostatecznie. Po prostu tak jak pisałam, szukam pozytywnych historii. Generalnie nie przewidziałam negatywnego nastawienia lekarza do tej sytuacji i to mnie trochę dziś przygniotło.
Mój lekarz powiedział, że jak przyjdę w 9 tygodniu to mi wtedy powie czy prenatalne zrobimy w 12 czy 13 tygodniu (zależy od wielkości dziecka chyba czy coś takiego)W którym dniu macie terminy na prenatalne? to obojętne czy to będzie 11, 12 czy 13 tc?
Tak mi tłumaczył. Bo ja to ogólnie chciałam jak najwcześniej - w 11, ale powiedział, że rzadko robi w 11
Ja jestem slodyczoholiczka, ale w ciąży sama myśl o słodyczach przyprawia mnie o mdłości :/ w niedzielę piekłam ciasto, bo mieliśmy gości, Jak je wyjelam z piekarnika to nie mogłam obok niego staćNo słodycze to jedyne co mi w ciąży wchodzi bez problemu
I do tej pory nawet nie spróbowałam