Brownie1992
Moderator
Dziewczyny czy którejś coś uzupełnić terminy porodów albo wizyt ? Bo trochę mamy misz masz
Muszę to posprzątać
Muszę to posprzątać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No słodycze to jedyne co mi w ciąży wchodzi bez problemuJakie tutaj apetyczne nicki
Dziewczyny czy którejś coś uzupełnić terminy porodów albo wizyt ? Bo trochę mamy misz masz
Muszę to posprzątać
A ja już mamnie, ale nie ma terminu na teleporade u ginekologa to wybrałam opcje teleporada położna - problemy w ciąży. Na NFZ to dopiero pod koniec ciąży będę wybierać po 30 tyg
Każdy lekarz reklamuje co innego. Sprawdziłam zalecenia PTG i na stronie panatabletki był ranking różnych takich zestawów witamin. Wybrałam sobie na tej podstawie MAMADHA z Adamed. Skład wydaje mi się być spójny z tym co zaleca Towarzystwo Ginekologiczne.Cześć
Nieśmiało przytuptuje...
Zdrówka dla wszystkich przyszłych mam.
Czy ktoś może polecić jakieś sensowne witaminy w ciąży?
Kciukiiiii :*Pewnie, że mogę
Starania od 2018 r u mnie.
Naturalnie nie poszło, więc w końcu in vitro weszło do gry. Mam wygasającą czynność jajników i słabe AMH co skutkowało tym, że moje komórki nawet nie dojrzewały, więc automatycznie dupka z zapłodnienia.
Los chciał, że w 2019 trafiła się ciąża naturalnie - jeszcze przed in vitro - no ale czujny mój dr wyłapał, że niestety to pozamaciczna... miałam wiele w tym fuksa, bo wykryli ją na USG... Nie miałam zadnych objawów. Jedynie co mnie podkusiło by zrobić bete i ona nie przyrastała - rosła ale jakoś 50 % tylko... byłam obiektem zainteresowań studentów wręcz.
Potem 4 nieudane procedury in vitro. Nie chce myśleć ile tam zostawiliśmy $ Dopiero przy 5 coś pykło. Jestem ciągle na lekach.
Dopiero teraz beta drgnęła, ładnie rośnie.
Na wizycie byłam w zeszłym tygodniu i narazie jest pęcherzyk z ciałkiem żółtym, więc to sam początek.
Nie mam żadnych objawów. Za to apetyt już jakbym miała za dwoje I oczywiście ogórki kiszone
Jak tak czytam, że bidulki nie możecie jeść to aż sobie nie wyobrażam - mogę nie spać w nocy (zakładam to, bo śpie zawsze na brzuchu a raczej w ciązy nie można) ale żeby nie jeść? toż to tragedia
Proszę o dodanie terminu porodu na 03.05 i jeżeli aktualizujemy terminy wizyt to kolejną mam 23.10Dziewczyny czy którejś coś uzupełnić terminy porodów albo wizyt ? Bo trochę mamy misz masz
Muszę to posprzątać