A ile twój pęcherzyk miał na badaniu ? Pytam tak orientacyjnie bo mój miał 7mm jak miałam robione USG i byłam wg USG 5t3dPodbijam liczną grupę Trójmiasto i pozdrawiam sąsiadki
Bylam na konsultacji, żeby sprawdzić czy wszystko się dobrze wykluwa i skonsultować progesteron. Gin mówiła, że mam go więcej nie badać i bety też nie, za to mam zrobić pozostałą listę badań. Jestem 5+1 i na usg widać było pęcherzyk i coś w nim, prawdopodobnie będzie to pęcherzyk żółtkowy ale nie potwierdziła, że to na pewno to, mam być cierpliwa. Kolejną wizytę mam zgodnie z planem 3.10. Mam nadzieję że już wtedy będzie wszystko na miejscu
reklama
No tak wiem tylko że ja już biorę i progesteron besins i luteinę dopochwowo już więcej mi nic chyba nie dadzą .. trzymam się tego że jak byłam u swojego gina na kontroli gin mi powiedział że będzie dobrze . Bety wtedy miałam przyrost dobry więc musi być dobrze. Leżę więcej odpoczywam . Musi być dobrze !Ja właśnie dzisiaj poinformowałam kierowniczke. Być może poczekała bym dłużej ale jestem na wychowawczym i może być tak, że będzie mnie obowiązywał jakiś okres rezygnacji abym mogła przejść na l4. Ma się zorientować i dać mi znać, bo niedawno były zmiany w prawie pracy więc sama nie wiedziała.
Słyszałam, że tak może być bo ponoć w ciąży wszystko tam na dole jest bardziej ukrwione, ale wiadomo jak są jakieś wątpliwości to najlepiej konsultować z lekarzem.
Moonstone
Moderator
Dobrze, ze ja wam nie zajmę miejscaOmg nie będzie gdzie rodzic w maju !;D
nudella
Fanka BB :)
0,73 i wg USG to również 5w3d a miałaś już w tym czasie widoczne coś więcej niż tylko pęcherzyk ciążowy?A ile twój pęcherzyk miał na badaniu ? Pytam tak orientacyjnie bo mój miał 7mm jak miałam robione USG i byłam wg USG 5t3d
U mnie był sam pęcherzyk .0,73 i wg USG to również 5w3d a miałaś już w tym czasie widoczne coś więcej niż tylko pęcherzyk ciążowy?
Moonstone
Moderator
Ja nie, wiec lekarz kazał mi przyjść za 10 dni i już we wtorek był zarodek z serduszkiem, a dzisiaj nawet zostało zbadane tętno0,73 i wg USG to również 5w3d a miałaś już w tym czasie widoczne coś więcej niż tylko pęcherzyk ciążowy?
Tak wiem ze pytanie nie do mnie
nudella
Spotkamy się wszystkie w UCK i będziemy rozkminiać czy ta co właśnie przechodziła to była Floresence czy Hania czy Ania a może któraś innaOmg nie będzie gdzie rodzic w maju !;D
nudella
Nie do Ciebie ale dziękuję za odpowiedź, bo takiej potrzebowałam! To znaczy, że jeszcze wszystko przed mną.Ja nie, wiec lekarz kazał mi przyjść za 10 dni i już we wtorek był zarodek z serduszkiem, a dzisiaj nawet zostało zbadane tętno
Tak wiem ze pytanie nie do mnie
to taki kamień z serca, jeden z wielu.
Brownie1992
Moderator
Z okolic Krakowa też jest parę dziewczyn więc będzie walka na gołe cyce o miejscówkiSpotkamy się wszystkie w UCK i będziemy rozkminiać czy ta co właśnie przechodziła to była Floresence czy Hania czy Ania a może któraś inna
reklama
Dulce123
Też chce powiedzieć tylko szefowi ale dopiero po 10tcJa we wtorek wracam z urlopu i planuje w tym tygodniu powiedzieć szefowi, bede 8tc. Poproszę, żeby nie mówił jeszcze w zespole ale chce, żeby on wiedział wcześniej i mógł zaplanować to jak mnie nie będzie