Owulacja
Fanka BB :)
@Brownie1992 jeszcze z takich pomocnych rzeczy były gumy do żucia Pregna vomi i opaski akupresurowe na nadgarstki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O opaskach już mi dziewczyny pisały na priv więc zakupie po powrocie do PL. Dziś zeżre tą xonvea bo tak się nie da żyć@Brownie1992 jeszcze z takich pomocnych rzeczy były gumy do żucia Pregna vomi i opaski akupresurowe na nadgarstki
Ja ćwiczyłam przed teraz nie ćwiczę bo najpierw ciagle zmęczona byłam, później na wizycie okazało się ze mogę mieć dugi pęcherzyk lub krwiak , i z uwagi na to ze to moźe być krwiak przestałam ćwiczyćTo ja zarzucę całkiem inny temat - jak u Was Dziewczyny z aktywnością fizyczną? Ćwiczyłyście coś przed ciąża co chcecie i możecie kontynuować? Czy np. planujecie podjąć jakieś nowe aktywności, bo np. dotychczasowe nie są wskazane w ciąży?
Ja równieżDużo jest tu dziewczyn co będą mamami pierwszy raz?
To ja zarzucę całkiem inny temat - jak u Was Dziewczyny z aktywnością fizyczną? Ćwiczyłyście coś przed ciąża co chcecie i możecie kontynuować? Czy np. planujecie podjąć jakieś nowe aktywności, bo np. dotychczasowe nie są wskazane w ciąży?
Serio? Dlaczego? Pytam całkiem poważnie, no bo przecież wiele kobiet decyduje się pierwszy raz spróbować np. jogi właśnie wtedy.Nie można podejmować nowych ćwiczeń w ciąży. Ja biegam za małym, rozbrykanym lewkiem
Zgłaszam się. Pierwsze starania i cisza .Dużo jest tu dziewczyn co będą mamami pierwszy raz?
Wydaje mi się ze z tym ze nie można zacząć ćwiczyć tyczy się siłowych treningów Ale mogę się mylićSerio? Dlaczego? Pytam całkiem poważnie, no bo przecież wiele kobiet decyduje się pierwszy raz spróbować np. jogi właśnie wtedy.
No tak, chodzi o to żeby nagle nie zacząć męczyć organizmu jeśli nie przyzwyczaił się do tego przed ciążąWydaje mi się ze z tym ze nie można zacząć ćwiczyć tyczy się siłowych treningów Ale mogę się mylić