floresence
Fanka BB :)
A ja mam odwrotnie ;D tylko kawa z mlekiem rano wchodzi nic innego przez gardło mi nie przechodziMnie od kawy w ogole odrzuciło... Nie mogę przełknąć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja mam odwrotnie ;D tylko kawa z mlekiem rano wchodzi nic innego przez gardło mi nie przechodziMnie od kawy w ogole odrzuciło... Nie mogę przełknąć
Bierz i na zdrowie. Mój prowadzący mówił, że w stanach to babki biorą od 30 lat a u nas jak zwykle kult "jest w ciąży, niech rzyga"Chyba będę musiała bo dziś znów rzygam od rana ...
U mnie herbatka z cytrynka tylko rano wchodzi a kawa bardziej w południeA ja mam odwrotnie ;D tylko kawa z mlekiem rano wchodzi nic innego przez gardło mi nie przechodzi
A brałaś od razu po 2 na noc czy zaczynałaś od 1 ?Bierz i na zdrowie. Mój prowadzący mówił, że w stanach to babki biorą od 30 lat a u nas jak zwykle kult "jest w ciąży, niech rzyga"
Tak... przedwczoraj zjadłam omleta, wczoraj już mi jebał zgniłym jajem. MasakraWy też macie wyczulony węch i smak? Wczoraj nie mogłam zjeść zupy która mi tak smakowała w czwartek myślalam że się zgrzygam jak czułam jej zapach
Haha to ja też schudłam każdy mi tak mówiTak... przedwczoraj zjadłam omleta, wczoraj już mi jebał zgniłym jajem. Masakra
Jedyne co toleruje to suche tosty albo croisainty
Bałam się, że po wczasach będę 10 kilo na plusie, a tu wszystko z dupki leci.
Od razu brałam po 2 na noc i potem czasem jeszcze jedną w ciągu dnia. Ale to sporadycznie. Bo tam max masz 4 tabletki na dobę, a u mnie dawały radę te dwie na nocA brałaś od razu po 2 na noc czy zaczynałaś od 1 ?