Dulce123
Fanka BB :)
który to tc?Ja dziś mam wizytę o 17.20. Okaże się, czy ktoś tam mieszka czy pusto w pęcherzyku jak tydzień temu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
który to tc?Ja dziś mam wizytę o 17.20. Okaże się, czy ktoś tam mieszka czy pusto w pęcherzyku jak tydzień temu...
A który masz TC? No to piękna wiadomość na początku tygodniaPęcherzyk w macicy z dała od blizny. Uznał ze nie ma konieczności dupka.
Nie, za wcześnie. Ale widział coś co potencjalnie moze być zarodkiem ale to za wcześniesuper było już serduszko?
który to już tc?
5+2A który masz TC? No to piękna wiadomość na początku tygodnia
ja już teraz się stresuje a wizyta dopiero za 9 dni, próbuje nie myśleć o tym i zająć się czymś innym ale nie idzie mi to.Ja dzisiaj podobno zaczynam lub zbliżam się do końca 7 TC i złapał mnie taki straszny stres przed środową wizytą. Jakoś świadomość tego że za dwa dni pójdę do tego samego gabinetu i do tej samej lekarki co miesiąc temu włączyła mi taki ścisk w brzuchu. Mam nadzieję że tym razem usłyszę dobrą wiadomość ale poziom strachu jaki mnie ogarnia to jakieś szaleństwo. Wolę nie myśleć jak będzie w środę jak się obudzę
Byle do maja a pociesz się że jak ja się na środę doczekam to tobie zostanie już tylko tydzieńja już teraz się stresuje a wizyta dopiero za 9 dni, próbuje nie myśleć o tym i zająć się czymś innym ale nie idzie mi to.
w którym tc kazał Ci przyjść ponownie? zlecił Ci już jakieś badania?Nie, za wcześnie. Ale widział coś co potencjalnie moze być zarodkiem ale to za wcześnie
Za 10 dni. Nie, jeszcze na spokojnie, może się okazać ze puste jajow którym tc kazał Ci przyjść ponownie? zlecił Ci już jakieś badania?