reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Średni dwudniowy przyrost to 97 mlU/ml (120.5%) (w normie).
Przyrost Ok , daj znać po wizycie ❤

Ja pojechałam na betę do synevo dziś skoro rano w innym nie zrobili mi i wyszła 1470 (o 17)- 19:30 a ja wyniki mam 😍a w środę miałam 469 tylko ze rano No i inny lab. Wiec niby nie powinno się porównywać ale może jutro uda mi się wcisnąć między pacjentów

Ostatnia edycja:
A to jeśli przyrosty bety są w normie, ale nie jakieś wysokie to może oznaczać CP? 🤔
Moja beta też nie jest chyba jakaś kosmiczna
Sobota 9,2
Poniedziałek 38,2
Środa 138
Potem już nie robiłam 🙈 dziś mam 4+2
Czasem są w normie, czasem niskie, czasem skaczą. Różnie to bywa.
Nie jestem specjalistką w tym temacie, ale niski próg i nieprawidłowe przyrosty bety powinny być pierwszą czerwoną lampką.

A to jeśli przyrosty bety są w normie, ale nie jakieś wysokie to może oznaczać CP? 🤔
Moja beta też nie jest chyba jakaś kosmiczna
Sobota 9,2
Poniedziałek 38,2
Środa 138
Potem już nie robiłam 🙈 dziś mam 4+2
Moja gin mówiła ze poziom nic nie znaczy ze na przyrosty się patrzy ale ogólnie to różnie bywa z ta Beta. Do usg trzeba czekać W pierwszej ciąży w ogóle nikt mi poziomu bety nie badał. teraz ciagle wbijam w kalkulator, przez to ze 2 cykle temu biochem. Nie mam zupełnie doświadczenia jeśli chodzi o CP

Czasem są w normie, czasem niskie, czasem skaczą. Różnie to bywa.
Nie jestem specjalistką w tym temacie, ale niski próg i nieprawidłowe przyrosty bety powinny być pierwszą czerwoną lampką.
No właśnie, a ja nie wiem jak przyrastała między sobota a dzisiaj plus ten próg jest niepokojący. Dlatego się martwię.

reklama
Do góry