Długi poród,udało się wziąć znieczulenie?Dzisiaj się rozpakowaliśmy o 11.53 po walce od 23.00
reklama
Gaz rozweselający, paracetamol, coś co mnie usypiało miedzy skurczami i prysznicDługi poród,udało się wziąć znieczulenie?
alexaaa94
Fanka BB :)
my już też rozpakowane od poniedziałku, niestety pobyt się przedłuża, miałyśmy wyjść w czwartek ale jest wysoka bilirubina i prawdopodobnie do soboty będziemy na oddziale...fizycznie doszłam do siebie po cc ale na psychicznie jeden wielki chodzący smutek no mała zabierają na 3 godziny i wraca tylko na karmienie...i tęskno za domem, w domu szybciej dochodzi się do siebie
J
Jae
Gość
Witam ja rowniez 6 maja mialam akcje przed 19 wieczorem odeszly mi wody ..i 7 maja na swiecie pojawil sie moj 2 synek z waga 3050 i 53 cm. Termin mialam na 22 maja ale widocznie malenstwu sie spieszylo
My dziś mieliśmy wywołana akcje porodową okscytocyną . Zaczęło się super poród postępował. I nagle okazało się ze pępowina wylatuje szybka decyzja lekarzy o CC
Przeznaczenia nie oszukasz Chciałam uniknąć CC wiec zdecydowałam się na obrót ( który się powiódł) a i tak skonczylo się CC.
Przeznaczenia nie oszukasz Chciałam uniknąć CC wiec zdecydowałam się na obrót ( który się powiódł) a i tak skonczylo się CC.
widocznie tak miało być gratulujęMy dziś mieliśmy wywołana akcje porodową okscytocyną . Zaczęło się super poród postępował. I nagle okazało się ze pępowina wylatuje szybka decyzja lekarzy o CC
Najważniejsze, że wszystko w porządkuMy dziś mieliśmy wywołana akcje porodową okscytocyną . Zaczęło się super poród postępował. I nagle okazało się ze pępowina wylatuje szybka decyzja lekarzy o CC
J
Jae
Gość
U mnie rowniez cc miednicowe ulozenie dziecka ku mojemu zaskoczeniu..
reklama
Podziel się: