reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Ja od wczoraj wieczora jestem przyjęta na patologie ciąży, nagle podwyższyło mi się ciśnienie, zaczal mocny ból głowy i wymioty, a że mam stwierdzone ryzyko stanu przedrzucawkowego to hospitalizacja wskazana. Dziś na obchodzie mówili że będzie indukcja, choć kiedy jeszcze nie wiadomo. Przynajmniej że na dzisiaj jest 38+2, więc donoszone.

Witam w klubie. Dokladnie wczoraj wyladowalam z duzym cisnieniem tak samo 🤷‍♀️
Jak się czujecie dziewczyny? Ja wczoraj miałam kontrolę i znowu w gabinecie wyszło mi zbyt wysokie ciśnienie, w domu jest okay, innych objawów brak. Dzisiaj mam zrobić dzienna zbiórke moczu i do tego badanie krwi.

reklama
Jak się czujecie dziewczyny? Ja wczoraj miałam kontrolę i znowu w gabinecie wyszło mi zbyt wysokie ciśnienie, w domu jest okay, innych objawów brak. Dzisiaj mam zrobić dzienna zbiórke moczu i do tego badanie krwi.
Ja się czuje super :) jutro rano zakładają mi balonik i robimy indukcję porodu :) W piątek prawdopodobnie będzie już po wszystkim :)

Ja się czuje super :) jutro rano zakładają mi balonik i robimy indukcję porodu :) W piątek prawdopodobnie będzie już po wszystkim :)
fajnie tak w sumie, wiedzieć Kiedy co i jak. Powodzenia!
Ja dziś 37+2, szczerze marzy mi się już poród.. Nie mam już na nic siły, nawet chodzenie sprawia mi problem 🤣

Ja jestem dzień po terminie. Miałam robione 2 razy ktg, jeśli do poniedziałku nadal nic to przyjść na kolejne ktg a jak dalej nic to w środę już się stawić na indukcję.

reklama
Do góry