szarotka27
Fanka BB :)
Właśnie sobie dziś o tym przypomniałam i zrobiłam owocową… bo piłam tylko czarną.Do dziewczyn, które piją dużo herbat. Pamiętajcie, że czarne herbaty też zawierają kofeinę i pijąc ich dużo możecie przekroczyć dopuszczalną dzienną dawkę w ciąży
Właśnie ja w 1 ciąży brzuch miałam ledwo widoczny w 6-7 miesiącu, a na sesji ciążowej fotografka kazała mi się wyginać do przodu żeby było widać bardziej brzuch a teraz mam wydęty brzuch jak w 4-5 miesiącu, wczoraj też pojechałam po jakieś leginsy, coś tam zamówiłam, a dziś muszę powyciągać spodnie ciążowe bo te normalne już za ostro mnie ściskają. W poprzedniej ciąży miałam 1 jeansy z pasem, a reszta wszystko zwykle ciuchy tylko trochę większe bo i brzucha nie było. Zobaczymy czy się nadadzą terazJa już mam brzuch jak pod koniec czwartego miesiąca we wczesniejszych ciążąch. W żadne dzinsy już się nie mieszcze i w większość spodni również nie. W poniedziałek wyciągnełam już spodnie ciążowe
U nas wiedzą rodzice i dziadkowie i moje 2 najbliższe przyjaciółki. Przed dziadkami i rodzicami z którymi często się widzimy nie bardzo dało się ukryć bo też mieliśmy plan na święta, ale do świąt to myślę, że brzucha już nie ukryję