reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Ja też nikomu nie mówiłam 🤪 tak sobie wymyśliłam, że powiem na święta 😂 ale przecież to będzie już 20 tydz. Więc jednak nie da rady do świąt 😅
Ja najchętniej też bym do świąt poczekała ale nie ma u mnie takiej opcji bo już za chwilę pewnie brzucha nie ukryję bo mi to zawsze wcześnie bebzol wyskakiwał 😄

reklama
Takie można odnieść wrażenie czytając twoje wypowiedzi i nie odwracaj kota ogonem pisząc że ja coś sugeruje. Nie sądzisz po prostu że nie na miejscu jest pisanie że ciąża mnoga jest wybrykiem natura na forum dla ciężarnych gdzie są kobiety które w takie ciążę zaszły? To tyle
Dla mnie po prostu to nie ma żadnego negatywnego wydźwięku. Jak dla mnie to wyciągnęłaś zbyt daleko idące wnioski. Bo w przyrodzie tak już jest że nawet jak coś jest wybrykiem natury to może mieć pozytywne skutki, np mutacje DNA. Serio to kwestia jak na to spojrzysz. Jak dla mnie ciąże mnogie zwiększają "płodność" człowieka więc nie są takie złe, chociaż są bardziej powikłane. Ale przy dzisiejszym rozwoju medycyny jesteśmy w stanie dobrze sobie radzić z tymi powikłaniami.

Ja najchętniej też bym do świąt poczekała ale nie ma u mnie takiej opcji bo już za chwilę pewnie brzucha nie ukryję bo mi to zawsze wcześnie bebzol wyskakiwał 😄
Ja już mam brzuch jak pod koniec czwartego miesiąca we wczesniejszych ciążąch. W żadne dzinsy już się nie mieszcze i w większość spodni również nie. W poniedziałek wyciągnełam już spodnie ciążowe

Ja już mam brzuch jak pod koniec czwartego miesiąca we wczesniejszych ciążąch. W żadne dzinsy już się nie mieszcze i w większość spodni również nie. W poniedziałek wyciągnełam już spodnie ciążowe
Ja wszystkie posprzedawałam. Ale już zamówiłam nowe - na dniach przyjdzie paczucha bo też już od dawna nie dopinam się w spodniach 🤭

Ja też nikomu nie mówiłam 🤪 tak sobie wymyśliłam, że powiem na święta 😂 ale przecież to będzie już 20 tydz. Więc jednak nie da rady do świąt 😅
Hehe ja powiedziałam jakoś w czerwcu a we wrześniu urodziłam tak że można i tak 😅 do domu jeździłam średnio raz na miesiąc tak że widzieli mnie dość dobrze ale ja nie miałam brzucha do samego końca

Hehe ja powiedziałam jakoś w czerwcu a we wrześniu urodziłam tak że można i tak 😅 do domu jeździłam średnio raz na miesiąc tak że widzieli mnie dość dobrze ale ja nie miałam brzucha do samego końca
ja przy synu nie miałam brzucha przez pół ciąży, a w ostatnich miesiącach za to brzuch był jak w ciszy bliźniaczej 🫣, ten maluch za to nadrabia i już teraz mam widoczny brzuch 😂

reklama
Do góry