reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Hej, dziś byłam na pierwszej wizycie. Jest ❤️ wszystko ok i się zgadza z moimi obliczeniami . Zatem termin porodu mi ustalił na 11.05 . Na USG 6+4 z OM 7+1
Miałaś opozniona owulacje ? Ach jak jak kocham maj 😄fajnie ze moze wszystkie dzieciaki beda z maja.( chodzi o to ze moze jakies pozne kwietniowe sie załapią, w tym moze ja ) 🤭

reklama
To ja jeszcze nie mam tylko karty ciazy ? 😄🤭chyba mi sie lekarka zagapiła. Ostatnio mialam w 8tc założone. I najgorsze bylo dla mnie ważenie...chyba mam traume
😆 1 kg tygodniowo mnie dobił psychicznie. Zawsze przy 176 cm wzrostu ważyłam niecałe 58 kg potem lekko ponad 60 kg a tutaj juz pewnie z 65 kg mam. Bo po ciąży wróciłam do 63 kg (przed ciaza 62). Macie problem w glowie z kilogramami?

Ja brałam magnez b6 forte 3x2 tabletki ale od 20 tc przy stawianiu sie brzucha. Fajny jest zwazywszy ze ma status lek OTC a nie suplement. Obecnie nie biorę.

Wow! Ale super wieści. I to szybko chyba co? U mnie ciąże na usg zawsze o tydzien zwykle młodsze niż z owulacji.

No jak za mały.? Musi być minimum 66 %. Ty masz kolo 72%. Nie nakręcajmy się niepotrzebnie. Piękne wyniki
6+3 dzis , to szybko?

To ja jeszcze nie mam tylko karty ciazy ? 😄🤭chyba mi sie lekarka zagapiła. Ostatnio mialam w 8tc założone. I najgorsze bylo dla mnie ważenie...chyba mam traume
😆 1 kg tygodniowo mnie dobił psychicznie. Zawsze przy 176 cm wzrostu ważyłam niecałe 58 kg potem lekko ponad 60 kg a tutaj juz pewnie z 65 kg mam. Bo po ciąży wróciłam do 63 kg (przed ciaza 62). Macie problem w glowie z kilogramami?
mi dziś założył, wsumie bylam pewna że założy na kolejnej wizycie a nie dzis 🙊

reklama
Do góry