Moja mama wie i teściowie wiedzą. Tacie powiem jak będzie serduszko, rodzeństwu pewnie teżDziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
reklama
1Angelika1993
Początkująca w BB
Dziewczyny,
Ja znowu byłam dzisiaj na wizycie u ginekologa, ponieważ plamienie się nasiliło.
Okazało się, że prawdopodobnie miałam krwiaka, albo jakieś naczynko mi pękło i macica się oczyszcza (widziała to na endometrium) natomiast pojawiło się serduszko więc założyła mi kartę ciąży.
Kolejna wizyta za 2 tygodnie. Dostałam jeszcze lutheine 1x1.
Ja znowu byłam dzisiaj na wizycie u ginekologa, ponieważ plamienie się nasiliło.
Okazało się, że prawdopodobnie miałam krwiaka, albo jakieś naczynko mi pękło i macica się oczyszcza (widziała to na endometrium) natomiast pojawiło się serduszko więc założyła mi kartę ciąży.
Charlotte21
Fanka BB :)
A czemu obawiasz się opini mamy? Jesteś niepełnoletnia ?Dziewczyny a kiedy macie zamiar powiedzieć najbliższej rodzinie np rodzicom?
ForgetMeeNot
Cudnie GratulujeWg OM 7+3 wg USG 7+2 ale powiedział , że ma niezbyt nowy sprzęt więc jest ok. Maluszek ok, serce bije jak dzwon 1.5cm długości. Data porodu 03.05.2023
Dolvit
Jestem już po. U mnie bez szału. Jest malutki pęcherzyk (młodsza ciąża) niby to ciałko zoltkowe i pole zarodkowe jest....ale człowieka nie ma. Przez to naszły mnie mega wątpliwości,że coś jest nie tak i ta ciąża się nie rozwija... Za tydzień mam kontrolę. Pobrała mi przy okazji cytologię. Na szczęście pęcherzyk w macicy i pojedynczy
ForgetMeeNot
I mamy kolejne serduszkoDziewczyny,
Ewq9
Moja mama nie żyje ale mój mąż powiedział swojej mamie ( mówił że to niepewne jeszcze bo nie byłam u lekarza) i widzę że ma do mnie inny, gorszy stosunek. Jak odbieram syna od niej po pracy to jest taka dziwna... Jak syn był mały to z teściem snuli plany że kolejny wnuk z tej strony najwcześniej za 3 lata i nie wiem, może to ma wpływ ? Siostra męża ma dzieci z różnicą wieku równe 3 lata i pamiętam jak płakała mamie że ona nie chce kolejnego dziecka. Ale ja chcę, teraz syn ma 20 miesięcy ale to dla mnie nie problemMnie właśnie ta kwestia stresuje.... Boje się krytyki ze strony mojej mamy. No ale na razie nie mam co gdybać. Czekam w poczekalni na badanie
ForgetMeeNot
A jaki masz wiek ciąży z om i jak duży pecherzyk . Ja byłam we wtorek i był pecherzyk 4mm.Jestem już po. U mnie bez szału. Jest malutki pęcherzyk (młodsza ciąża) niby to ciałko zoltkowe i pole zarodkowe jest....ale człowieka nie ma. Przez to naszły mnie mega wątpliwości,że coś jest nie tak i ta ciąża się nie rozwija... Za tydzień mam kontrolę. Pobrała mi przy okazji cytologię. Na szczęście pęcherzyk w macicy i pojedynczy
kasiaa91
Dlaczego krytyku?Mnie właśnie ta kwestia stresuje.... Boje się krytyki ze strony mojej mamy. No ale na razie nie mam co gdybać. Czekam w poczekalni na badanie
reklama
KarolinaDD
Wg OM 7+3 wg USG 7+2 ale powiedział , że ma niezbyt nowy sprzęt więc jest ok. Maluszek ok, serce bije jak dzwon 1.5cm długości. Data porodu 03.05.2023
Pięknie ! Super wiadomość!
To jesteśmy na tym damy etapie wczoraj na usg miałam 7+1 a wdlg OM 7+3 i dzidziuś tez 1.05 cm piona
Podziel się: