Dopiero teraz skończyłam Was kochane czytać a czytałam od pierwszego postu xd 101 stron xd ja też jutro powtarzam betę .. mam nadzieję że ostatni raz i będę czekać na USG na które jeszcze się nie zapisałam bo z doświadczenia wiem że nie warto się z tym spieszyc.. z objawów to ból krzyża plus kłucie w jajnikach ,albo pachwinach i ogólnie ból brzucha jak na miesiączkę ale tym się nie przejmuje bo właśnie trwają dni w które powinnam ją mieć pozdrawiam Was cieplutko i wspieram każda z osobna !
reklama
Migotka28
Fanka BB :)
Ja w termin miesiączki miałam bóle, że byłam pewna, że zaraz przyjdzie. Zrób jutro betętermin za 3 dni dopiero
G
guest-1663093358
Gość
zrobię, nie bawię się w testy paskowe i zgadywanki czy widać cień cieniaJa w termin miesiączki miałam bóle, że byłam pewna, że zaraz przyjdzie. Zrób jutro betę
Migotka28
Myślę, że jak już się wszystkie zbierzemy to dopiero będzie czytaniaDopiero teraz skończyłam Was kochane czytać a czytałam od pierwszego postu xd 101 stron xd ja też jutro powtarzam betę .. mam nadzieję że ostatni raz i będę czekać na USG na które jeszcze się nie zapisałam bo z doświadczenia wiem że nie warto się z tym spieszyc.. z objawów to ból krzyża plus kłucie w jajnikach ,albo pachwinach i ogólnie ból brzucha jak na miesiączkę ale tym się nie przejmuje bo właśnie trwają dni w które powinnam ją mieć pozdrawiam Was cieplutko i wspieram każda z osobna !
Migotka28
Mój pierwszy test to cień, drugi już ładny, a niedawno zrobiłam trzeci taki ładniejszy na pamiątkę ( jeżeli wszystko się uda )zrobię, nie bawię się w testy paskowe i zgadywanki czy widać cień cienia
G
guest-1663093358
Gość
wczoraj było dopiero 6,10 więc mała szansa że cokolwiek zobaczę na teście w najbliższych dniachMój pierwszy test to cień, drugi już ładny, a niedawno zrobiłam trzeci taki ładniejszy na pamiątkę ( jeżeli wszystko się uda )
KarolinaDD
ja tez robiłam test z wyraźna kreska na pamiątkęMój pierwszy test to cień, drugi już ładny, a niedawno zrobiłam trzeci taki ładniejszy na pamiątkę ( jeżeli wszystko się uda )
Migotka28
Tak, to pewne. Dopiero za jakiś czas wyjdzie ładny.wczoraj było dopiero 6,10 więc mała szansa że cokolwiek zobaczę na teście w najbliższych dniach
G
guest-1663093358
Gość
trzymam kciuki i życzę dużo zdrowia za wszystkie obecne tutaj kobietkiMój pierwszy test to cień, drugi już ładny, a niedawno zrobiłam trzeci taki ładniejszy na pamiątkę ( jeżeli wszystko się uda )
reklama
Migotka28
Te dwa pierwsze to robiłam zwykle jakieś od chińczyka z shopee. Mówię nieee takiego nie zostawię. Kupiłam ładniejszy w apteceja tez robiłam test z wyraźna kreska na pamiątkę
Podziel się: