martini87
Fanka BB :)
Ho ho kogo ja tu widzę ❤Cześć mogę nieśmiało się przywitać....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ho ho kogo ja tu widzę ❤Cześć mogę nieśmiało się przywitać....
15 września i my mamy rocznicę ślubu....ale 4 ja mam wizytę na piątek. Nie wiem czy nie za szybkoZmieniłam termin na 15 wrzesień (w nasza pierwsza rocznice ślubu i liczę na cudowny prezent w postaci bijącego serduszka ) będzie to 7+3. Któraś z was tez ma tak późno pierwsza wizytę ?
W ciąży ma się podwyższona temperaturę ja też mam 37Tez Wam zdarza się odczuwać zimno zwłaszcza wieczorami? Ciągle trzyma mnie temp. 37 stopni i dochodzi czasem uczucie zimna. Nie wiem czy to pozostałości po covid (test już negatywny), hormony czy jesień
A który to będzie tydzień i dzień?15 września i my mamy rocznicę ślubu....ale 4 ja mam wizytę na piątek. Nie wiem czy nie za szybko
Nie wiem mnie totalnie zaskoczył test.... Zrobiłam bo okres mi się spóźniał (a często mi się spóźnia). Wyszły jak byk dwie kreski. Szczerze to mam taki mętlik... Nie było to w "planie". Na chwilę obecną jeszcze mam więcej obaw niż miała bym radości...A który to będzie tydzień i dzień?
Hej. Kiedy planujesz oznaczyć betę?Witam się po dzisiejszym teście duszku
Totalnie nie planowanym bo starania miały być od września a sierpień to było jeszcze pomarańczowe światło dla mnie.
To moja 3 ciąża w tym roku, mam nadzieje że w końcu nudna i nieskomplikowana.
Mój gin na urlopie do 18 września,także ja również. Zaczynam trochę od wczoraj panikować bo piersi przestały bolec…. I mam nadzieje ze to nic złego.Ja będę też coś koło tego miała pierwsza wizytę, jeśli dobrze liczę to 7+2
Kasiula! Przybywam z naszych starych grudniowek! Trzymam kciuki, aby tym razem wszystko było dobrze! nudnej, bardzo nudnej, najbardziej nudnej i zdrowej ciazy!Witam się po dzisiejszym teście duszku
Totalnie nie planowanym bo starania miały być od września a sierpień to było jeszcze pomarańczowe światło dla mnie.
To moja 3 ciąża w tym roku, mam nadzieje że w końcu nudna i nieskomplikowana.
Też mam wizytę na piątek - który to bedzie tydzień u Ciebie? I na która godzinę masz?15 września i my mamy rocznicę ślubu....ale 4 ja mam wizytę na piątek. Nie wiem czy nie za szybko