reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

reklama
Zmieniłam termin na 15 wrzesień (w nasza pierwsza rocznice ślubu i liczę na cudowny prezent w postaci bijącego serduszka ♥️) będzie to 7+3. Któraś z was tez ma tak późno pierwsza wizytę ?
15 września i my mamy rocznicę ślubu....ale 4 🙃 ja mam wizytę na piątek. Nie wiem czy nie za szybko 🤔

A który to będzie tydzień i dzień?
Nie wiem 🤭 mnie totalnie zaskoczył test.... Zrobiłam bo okres mi się spóźniał (a często mi się spóźnia). Wyszły jak byk dwie kreski. Szczerze to mam taki mętlik... Nie było to w "planie". Na chwilę obecną jeszcze mam więcej obaw niż miała bym radości...

Witam się po dzisiejszym teście duszku :)
Totalnie nie planowanym bo starania miały być od września a sierpień to było jeszcze pomarańczowe światło dla mnie.
To moja 3 ciąża w tym roku, mam nadzieje że w końcu nudna i nieskomplikowana.
Hej. Kiedy planujesz oznaczyć betę?😉

Witam się po dzisiejszym teście duszku :)
Totalnie nie planowanym bo starania miały być od września a sierpień to było jeszcze pomarańczowe światło dla mnie.
To moja 3 ciąża w tym roku, mam nadzieje że w końcu nudna i nieskomplikowana.
Kasiula! Przybywam z naszych starych grudniowek! Trzymam kciuki, aby tym razem wszystko było dobrze! ❤️ nudnej, bardzo nudnej, najbardziej nudnej i zdrowej ciazy! ❤️

reklama
Kochane współczuję wszystkich strat i trzymam za Was kciuki, wiem co to znaczy ❤️
Ja wczoraj odebrałam wyniki bety, przyrost 164 procent i się zastanawiam czy to nie za dużo? Któraś tak miała? Pierwsza wizyta dopiero na 19 września :)

Do góry