reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Tak planuję zrobić betę i iść na wizytę.
Tylko to jest krew ze śluzem nie jakieś brąz.

W pierwszej ciąży też miałam w pierwszym trymestrze kilka razy plamienia
Pamiętaj że na nic teraz nie masz wpływu. To może być tylko krwiak a może być też coś poważniejszego jednak nic nie jest zależne od Ciebie. Połóż sie, odpocznij, jutro oznacz betę I progesteron (progesteron może duzo powiedzieć) I umów się na wizytę. Jeśli działoby się coś poważnego to IP. A teraz odpocznij 🤞

reklama
A brzuch boli? Możesz mieć niedobór progesteronu.
Bolał jak zobaczyłam krew. Teraz nie czuję
Pamiętaj że na nic teraz nie masz wpływu. To może być tylko krwiak a może być też coś poważniejszego jednak nic nie jest zależne od Ciebie. Połóż sie, odpocznij, jutro oznacz betę I progesteron (progesteron może duzo powiedzieć) I umów się na wizytę. Jeśli działoby się coś poważnego to IP. A teraz odpocznij 🤞
Dokładnie tak wiem, że nie mam wpływu. Jeśli do rana się nie rozkręci to planuję jutro się pobadać i iść na wizytę.
Chyba, że dostanę ostrych skurczy i krwawienia wtedy odpuszczę badania.
Jestem dobrej myśli

Mam trójkę dzieci,a teraz takie sytuacje ...

Trzymam kciuki. Ja miałam podobnie z plamieniem tylko u mnie były oprócz tego skurcze i ból brzucha. Dostałam progesteron i przeszło. Nadal pobolewa mnie brzuch ale jest znacznie lepiej. Może masz jakiegoś ginekologa do którego możesz zadzwonić i zapytać co zrobić ?

Bolał jak zobaczyłam krew. Teraz nie czuję

Dokładnie tak wiem, że nie mam wpływu. Jeśli do rana się nie rozkręci to planuję jutro się pobadać i iść na wizytę.
Chyba, że dostanę ostrych skurczy i krwawienia wtedy odpuszczę badania.
Jestem dobrej myśli

Mam trójkę dzieci,a teraz takie sytuacje ...

Wiem co myślisz sobie teraz. Ja również jestem po poronieniu w kwietniu:(

Trzymam mocno kciuki żeby to nie było nic złego.. daj nam znać jak się czujesz.

Krew oddana beta plus progesteron, teraz czekam na wyniki
Plamienie jakby mniejsze, i tylko na papierze przy podcieraniu na wkładce albo podpaskę brak

Z marszu dostać się do lekarza to cud więc spróbuję przez PZU

Krew oddana beta plus progesteron, teraz czekam na wyniki
Plamienie jakby mniejsze, i tylko na papierze przy podcieraniu na wkładce albo podpaskę brak

Z marszu dostać się do lekarza to cud więc spróbuję przez PZU
A próbowałaś prywatnie? U mnie na nfz czeka się ponad miesiąc. A prywatnie od ręki.

reklama
Do góry