reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Moje testy, aż do dzisiaj 😃😉

Teraz w środę zrobię betę, później powtórka w piątek i czekam na wizytę.

Co tam u Was? Jak samopoczucie?

Załączniki

• IMG_20220828_101813830~3.jpg
    IMG_20220828_101813830~3.jpg
    2,9 MB · Wyświetleń: 170
reklama
Moje testy, aż do dzisiaj 😃😉

Teraz w środę zrobię betę, później powtórka w piątek i czekam na wizytę.

Co tam u Was? Jak samopoczucie?
u mnie mdłości i zawroty głowy od rana do wieczora 😆 ale ogólnie to jest super bo nie plamie, ale do wizyty jeszcze tydzień wiec trochę stresu jeszcze przede mną 🙄

A ja chyba przyspieszę badanie bety i wizytę, dostałam plamień.
Zobaczymy jak się to rozwinie do jutra...

W głowie najgorsze po ostatnim majowym poronieniu.
Trzymajcie kciuki

A ja chyba przyspieszę badanie bety i wizytę, dostałam plamień.
Zobaczymy jak się to rozwinie do jutra...

W głowie najgorsze po ostatnim majowym poronieniu.
Trzymajcie kciuki
Nie denerwuj się. Mój ginekolog mówi że plamienia do 10tc są normalne przy prawidłowej rozwijającej się ciąży, o ile nie towarzyszą temu mocne bóle brzucha czy skurcze. Ale jeśli masz możliwość to lepiej iść wcześniej do lekarza, żeby chociaż przepisał duphaston. Ja sama biorę 2x1.
Możesz jutro zrobić betę?

Nie denerwuj się. Mój ginekolog mówi że plamienia do 10tc są normalne przy prawidłowej rozwijającej się ciąży, o ile nie towarzyszą temu mocne bóle brzucha czy skurcze. Ale jeśli masz możliwość to lepiej iść wcześniej do lekarza, żeby chociaż przepisał duphaston. Ja sama biorę 2x1.
Możesz jutro zrobić betę?
Tak planuję zrobić betę i iść na wizytę.
Tylko to jest krew ze śluzem nie jakieś brąz.

W pierwszej ciąży też miałam w pierwszym trymestrze kilka razy plamienia

reklama
Do góry