Dzięki, u mnie wzorowy przyrostChyba około 60-100%
Są różne kalkulatory do liczenia np tu Link do: Kalkulator beta HCG - Plodnosc.pl
reklama
SuperDzięki, u mnie wzorowy przyrost
Evelina@
Moderator
To pochwal się czekamy, ja planuję w środę zrobić pierwsza , i powtórzyć w piątekDzięki, u mnie wzorowy przyrost
Środa 114, piątek 397To pochwal się czekamy, ja planuję w środę zrobić pierwsza , i powtórzyć w piątek
Evelina@
Moderator
PięknaŚroda 114, piątek 397
Bibi89
Fanka BB :)
A jakie miałaś wartości 24 i 26?Cześć Betę robiłam 24.08 i 26.08, przyrost wyszedł mi taki jak być powinien. Wizytę u ginekologa mam 7.09. Myślicie, że przed wizyta mam jeszcze powtórzyć badanie bety czy to co zrobiłam w tym tygodniu wystarczy?
Dobra widzę że pisałaś, jak uważasz, ale myślę, że jeśli nie plamisz ani nic Cie nie niepokoi to nie ma sensu
magdalena.
Fanka BB :)
myśle ze wystarczy, ewentualnie lekarz jeszcze skieruje Cię na betę ja dziś byłam, wynik 55, w poniedziałek powtarzamCześć Betę robiłam 24.08 i 26.08, przyrost wyszedł mi taki jak być powinien. Wizytę u ginekologa mam 7.09. Myślicie, że przed wizyta mam jeszcze powtórzyć badanie bety czy to co zrobiłam w tym tygodniu wystarczy?
Evelina@
Moderator
Ja też oznaczę raz plus po 48 godzinach. Chyba, że po drodze do wizyty coś się wydarzy. Później będę liczyła na USGCześć Betę robiłam 24.08 i 26.08, przyrost wyszedł mi taki jak być powinien. Wizytę u ginekologa mam 7.09. Myślicie, że przed wizyta mam jeszcze powtórzyć badanie bety czy to co zrobiłam w tym tygodniu wystarczy?
Chcę jeszcze umówić wizytę na NFZ zobaczymy na kiedy się uda
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: