reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2023

Ja jestem po poronieniu i jak mnie brzuch zaboli to już panika się włącza w głowie, że na pewno znowu nic z tego.

I również boli mnie brzuch jak na okres, raz cmi raz trochę mocniej. I tyle z objawów.

Zastanawiam się jak to było z serduchem kiedy ono powinno być. Z synem nie pamietam jak to było, ma już 3 latka.

Z ciążą utraconą od początku wszystko było nie tak jak być powinno.
Serduszko widoczne pulsowanie na USG kojarzy mi się , że około 6 tygodnia powinno być widać ❤️

reklama
Witam, podczytuje sobie Was bo też miałam nadzieję zostać majówką ale dzisiaj 11dpo i niestety test negatywny choć wydawało mi się że na początku widzę druga kreskę taki cień cienia ale później znikła. 7dpo miałam kropelkę krwi na papierze a potem śluz taki kawa z mlekiem i pomyślałam że to może zagnieżdżenie i się trochę ucieszyłam.... Myślicie że mam sobie już odpuścić i czekać na @ czy jeszcze jest szansa i raz zareagować? Jak na razie brzuch mnie pobolewa jak na @

Witam, podczytuje sobie Was bo też miałam nadzieję zostać majówką ale dzisiaj 11dpo i niestety test negatywny choć wydawało mi się że na początku widzę druga kreskę taki cień cienia ale później znikła. 7dpo miałam kropelkę krwi na papierze a potem śluz taki kawa z mlekiem i pomyślałam że to może zagnieżdżenie i się trochę ucieszyłam.... Myślicie że mam sobie już odpuścić i czekać na @ czy jeszcze jest szansa i raz zareagować? Jak na razie brzuch mnie pobolewa jak na @
zrób jeszcze test jutro lub po jutrze. Może akuratnie się owulacja przesunęła? Skoro widziałaś cień kreski to może jeszcze się pokaże mocniejsza. Ja robiłam co dwa dni i ta pierwsza tez była bardzo bladziutka, ledwo widoczna (na zdjęciu już teoche wysuszony test, ale była jeszcze bledsza). Pierwszy test- 24dc, drugi test-26dc, trzeci test- 28dc.

Załączniki

• IMG_7610.jpeg
    IMG_7610.jpeg
    46,6 KB · Wyświetleń: 180
Hej dziewczyny, podczytuje Was trochę, wczoraj wyszedł mi pozytywny test, dzisiaj drugi :) jutro i w poniedziałek wybieram się na betę. Na razie podchodzę do wszystkiego na chłodno, przeżyłam już jedna stratę. Mam dwie córki - 5 lat i 1 rok ;) termin z OM na 5.05 :) po drugiej ciąży wyszło mi niestety Hashimoto wiec pierwsza ciąża pod kontrola endo

Hej dziewczyny, podczytuje Was trochę, wczoraj wyszedł mi pozytywny test, dzisiaj drugi :) jutro i w poniedziałek wybieram się na betę. Na razie podchodzę do wszystkiego na chłodno, przeżyłam już jedna stratę. Mam dwie córki - 5 lat i 1 rok ;) termin z OM na 5.05 :) po drugiej ciąży wyszło mi niestety Hashimoto wiec pierwsza ciąża pod kontrola endo
Koniecznie daj znać jaki będziesz miała wynik bety :) ja dziś byłam na drugiej becie i w nerwach czekam na wynik

reklama
Do góry