reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2023

Ja poza tym że źle spie to w sumie nie mam żadnych objawów 😁 wizyty mam 3 zaplanowane bo chce wybrać nowego lekarza wiec ide 02.09, 07.09 i 15.09

reklama
Hej. Ja czuję podbrzusze, ale tak delikatnie. I piersi czuję, że lekko bolą, natomiast sutki są tkliwe 😄🙃

Ogólnie siedzę w pracy i mam jej dość. Najchętniej poszłabym na L4 . Za dużo nerwów i nie jest to warte zdrowia.
ja uważam ze ciężarne powinny od początku być na chorobowym, bo po co się narażać na cokolwiek 😀 wiec jak czujesz się nie na siłach to idź i odpoczywaj póki możesz 🥰

A tez wam tak (brzydko powiem) śluz cieknie? Normalnie co chwile czuje ze chlusta mi śluz 🫣 nie pamietam jak było z synkiem 🙄 a w poprzednich ciążach od razu plamilam i teraz jestem przerażona, bo co poczuje coś to szybko ide sprawdzić czy to nie krew 🥲

A tez wam tak (brzydko powiem) śluz cieknie? Normalnie co chwile czuje ze chlusta mi śluz 🫣 nie pamietam jak było z synkiem 🙄 a w poprzednich ciążach od razu plamilam i teraz jestem przerażona, bo co poczuje coś to szybko ide sprawdzić czy to nie krew 🥲
U mnie nie, normalnie, nie więcej ani nie mniej niż zwykle 🤷🏽‍♀️

Ja jestem po poronieniu i jak mnie brzuch zaboli to już panika się włącza w głowie, że na pewno znowu nic z tego.

I również boli mnie brzuch jak na okres, raz cmi raz trochę mocniej. I tyle z objawów.

Zastanawiam się jak to było z serduchem kiedy ono powinno być. Z synem nie pamietam jak to było, ma już 3 latka.

Z ciążą utraconą od początku wszystko było nie tak jak być powinno.

reklama
mnie pobolewa brzuch jak na okres ale zdąża się to partiami. Boli przez kilka minut a później spokój :) plus lekkie zmęczenie całego ciała i napady głodu.
@Evelina@ tez mi ciężko wytrzymać w pracy, czekam na wizytę u lekarza i poproszę o kilka dni wolnego

Do góry