reklama
KarolinaDD
Fanka BB :)
superJa poza tym że źle spie to w sumie nie mam żadnych objawów wizyty mam 3 zaplanowane bo chce wybrać nowego lekarza wiec ide 02.09, 07.09 i 15.09
Evelina@
Moderator
Hej. Ja czuję podbrzusze, ale tak delikatnie. I piersi czuję, że lekko bolą, natomiast sutki są tkliweJak tam się czujecie dziewczyny?
Ogólnie siedzę w pracy i mam jej dość. Najchętniej poszłabym na L4 . Za dużo nerwów i nie jest to warte zdrowia.
KarolinaDD
ja uważam ze ciężarne powinny od początku być na chorobowym, bo po co się narażać na cokolwiek wiec jak czujesz się nie na siłach to idź i odpoczywaj póki możeszHej. Ja czuję podbrzusze, ale tak delikatnie. I piersi czuję, że lekko bolą, natomiast sutki są tkliwe
Ogólnie siedzę w pracy i mam jej dość. Najchętniej poszłabym na L4 . Za dużo nerwów i nie jest to warte zdrowia.
KarolinaDD
A tez wam tak (brzydko powiem) śluz cieknie? Normalnie co chwile czuje ze chlusta mi śluz nie pamietam jak było z synkiem a w poprzednich ciążach od razu plamilam i teraz jestem przerażona, bo co poczuje coś to szybko ide sprawdzić czy to nie krew
Bibi89
U mnie nie, normalnie, nie więcej ani nie mniej niż zwykleA tez wam tak (brzydko powiem) śluz cieknie? Normalnie co chwile czuje ze chlusta mi śluz nie pamietam jak było z synkiem a w poprzednich ciążach od razu plamilam i teraz jestem przerażona, bo co poczuje coś to szybko ide sprawdzić czy to nie krew
KarolinaDD
No wlansie ja czytałam ze jest zwiekszona ilość, ale aż takU mnie nie, normalnie, nie więcej ani nie mniej niż zwykle
Ja jestem po poronieniu i jak mnie brzuch zaboli to już panika się włącza w głowie, że na pewno znowu nic z tego.
I również boli mnie brzuch jak na okres, raz cmi raz trochę mocniej. I tyle z objawów.
Zastanawiam się jak to było z serduchem kiedy ono powinno być. Z synem nie pamietam jak to było, ma już 3 latka.
Z ciążą utraconą od początku wszystko było nie tak jak być powinno.
I również boli mnie brzuch jak na okres, raz cmi raz trochę mocniej. I tyle z objawów.
Zastanawiam się jak to było z serduchem kiedy ono powinno być. Z synem nie pamietam jak to było, ma już 3 latka.
Z ciążą utraconą od początku wszystko było nie tak jak być powinno.
Zielona2426
U mnie też nieA tez wam tak (brzydko powiem) śluz cieknie? Normalnie co chwile czuje ze chlusta mi śluz nie pamietam jak było z synkiem a w poprzednich ciążach od razu plamilam i teraz jestem przerażona, bo co poczuje coś to szybko ide sprawdzić czy to nie krew
reklama
Podziel się: