Ja też mam LuxMed i z ulotek, które otrzymywaliśmy w pracy wynika, że obejmuje to co na zdjęciu. Prenatalne w tym układzie nie wchodzi w rachubę, tak jak ja to rozumiem. Z drugiej stronu tu TSH np. też nie ma w prowadzeniu ciąży, ale gdzieś indziej mam, że przysługuje i nie było problemu.
reklama
Silvana
Fanka BB :)
Prawda. Rozbraja mnie to, jak wszyscy zachwycają się moim "brzuszkiem ciążowym", podczas gdy tak naprawdę to obżarstwo i wzdęcia .dużo organów tam jest - w ciąży od początku jest zazwyczaj zwolniona perystaltyka i brzuch już jest wywalony od tego
Ellie2021
Dziewczyny które mają pytania związane z lux med, najlepiej jak sobie założycie portal pacjenta i pobierzecie apke na telefon. Wszystko sobie same wtedy możecie sprawdzać, umawiać i będziecie wiedzieć od razu Naprawdę ogromna wygoda, nie trzeba z nikim rozmawiać o nic pytać, bo teraz wprowadzili niedawno taka funkcje, że szukasz badania/wizyty i patrzysz czy jest w Twoim abonamencie
Silvana
USG 11-13 tyg. nie umówisz przez apkę.Dziewczyny które mają pytania związane z lux med, najlepiej jak sobie założycie portal pacjenta i pobierzecie apke na telefon. Wszystko sobie same wtedy możecie sprawdzać, umawiać i będziecie wiedzieć od razu Naprawdę ogromna wygoda, nie trzeba z nikim rozmawiać o nic pytać, bo teraz wprowadzili niedawno taka funkcje, że szukasz badania/wizyty i patrzysz czy jest w Twoim abonamencie
Ellie2021
Mój mąż za to już mnie zna, bo ostatnio powiedział, że mnie wzdelo Nie zachwycił się brzuszkiemPrawda. Rozbraja mnie to, jak wszyscy zachwycają się moim "brzuszkiem ciążowym", podczas gdy tak naprawdę to obżarstwo i wzdęcia .
Ellie2021
Umówiłam je przez apke w tej ciąży i w poprzedniej ciąży. Wszystko umawiam przez apke od kiedy ją mam.USG 11-13 tyg. nie umówisz przez apkę.
Ellie2021
Jak masz jakieś blokady z umawianiem wizyt, to może nie podpisałaś wszystkich zgód, zanim mamy pełen dostęp do apki trzeba osobiście pójść powiedzieć w recepcji i tam dają różne zgodyUSG 11-13 tyg. nie umówisz przez apkę.
Też mam takie podejście, zwłaszcza po ostatnich przygodach. Byłam wczoraj prywatnie w przychodni na Żelaznej, cudowna kobieta mnie przyjęła. Delikatna, porozmawiała, uspokoiłaA ja czuje potrzebe żeby iść do innego lekarza niż luxmed. Loteria jest to jaki lekarz mnie przyjmie, maja fatalny sprzęt (na poprzedniej różnica pomiaru zarodka była kolosalna w moim przypadku). I dziś dostałam info, ze w ramach luxmedu nie zrobię prenatalnych mimo, ze mam wykupiony najwyższy pakiet. Do darmowych badań spoko ale wole chodzi do lekarza, który mnie zna i nie muszę co wizytę tłumaczyć wszystko od nowa
Silvana
O, to faktycznie muszę sprawdzić. U mnie przy tym USG pokazuje się komunikat, że muszę zadzwonić na infolinię. Może dlatego, że na Śląsku to badanie przeprowadzają jedynie placówki współpracujące .Jak masz jakieś blokady z umawianiem wizyt, to może nie podpisałaś wszystkich zgód, zanim mamy pełen dostęp do apki trzeba osobiście pójść powiedzieć w recepcji i tam dają różne zgody
reklama
martini87
Ja dopiero do października mam luxmed. Jeszcze nie korzystałam z wizyty ale próbowałam się zapisać. Przez to, że chodzę do placówek współpracujących to tego punktu, do którego chodzę nie ma do wyboru przez portal pacjenta niestety.Dziewczyny które mają pytania związane z lux med, najlepiej jak sobie założycie portal pacjenta i pobierzecie apke na telefon. Wszystko sobie same wtedy możecie sprawdzać, umawiać i będziecie wiedzieć od razu Naprawdę ogromna wygoda, nie trzeba z nikim rozmawiać o nic pytać, bo teraz wprowadzili niedawno taka funkcje, że szukasz badania/wizyty i patrzysz czy jest w Twoim abonamencie
Podziel się: